Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Covid-19: Vi fortsätter att leverera som vanligt! - Till vår FAQ

Företagskund

Deuter

My Deuter Is My Flow
DEUTER - MED PASSION FÖR BERGSPORT
Deuters berättelse började redan 1898 i Augsburg, Tyskland när grundaren Hans Deuter började göra säckar och väskor från tyger och linnen till det kungliga postkontoret. Några år senare började företaget producera ryggsäckar och utrustade många bergsklättrare för legendariska expeditioner som Anderl Heckmaiers första bestigning av Eigers nordvägg 1938. Företagets innovationsanda har gjort Deuter till en av världens mest kända ryggsäckstillverkare för friluftsaktiviteter och cykling sedan 1991. Enastående teknologier kombinerat med hög funtionalitet och hållbarhet utskiljer Deuters produkter än idag. Detta inkluderar också företagets damryggsäckar, som kännetecknas den distinkt gula liljan.
Nyheter från Deuter

Mer om Deuter

Trans Alpine Pro

2019 uppdaterade Deuter Trans Alpine Pro, favoritryggsäcken för ambitiösa långdistanscyklister, med funktioner och kvalitet för att korsa alperna. Den moderna designen och de nya funktionerna, till exempel Airstripes backsystem för optimal ventilation och förbättrad passform, gör den till den perfekta följeslagaren på alla turer.

Packtips för flerdagarsturer

Intresserad av att göra en flerdagarstur på mountainbike? Kolla in den här videon och se Andy Rieger, MTB-guide och instruktör, visa hur du ska packa din Deuter Trans Alpine Pro 28 eller 26 SL för mer än en dag på cykeln.

Deuter

189 Artiklar
Sortera