30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr6
40,000 Produkter 600 Märken
Cykelbutik online

BMX-ramar

4 Produkter
Filter
Återställ

Märke

 • DARTMOOR

Serie

 • DARTMOOR Cody
 • DARTMOOR Quinnie
 • DARTMOOR Two6Player

Vikt in g

g
g

Färger

 • blå
 • svart

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

 • 1
Sortera
Våra mest sålda produkter Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Våra mest sålda produkter Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
 • DARTMOOR Two6Player Pump Dirt Bike Frame 26” black devil black devil
  DARTMOOR
  Two6Player Pump Dirt Bike Frame 26” black devil
  3 445 kr
  Fri frakt
  • Versioner: 56,5cm
  DARTMOOR Two6Player Pump Dirt Bike Frame 26” black devil
 • DARTMOOR Cody Tapered Frame 26" black black
  DARTMOOR
  Cody Tapered Frame 26" black
  4 705 kr
  Fri frakt
  • Versioner: 30cm
  DARTMOOR Cody Tapered Frame 26" black
 • DARTMOOR Quinnie Tapered Dirt Bike Frame 26” black/grey black/grey
  DARTMOOR
  Quinnie Tapered Dirt Bike Frame 26” black/grey
  4 075 kr
  Fri frakt
  • Versioner: 57,6cm
  DARTMOOR Quinnie Tapered Dirt Bike Frame 26” black/grey
 • DARTMOOR Two6Player Dirt Bike Frame 26" matte blue matte blue
  DARTMOOR
  Two6Player Dirt Bike Frame 26" matte blue
  3 125 kr
  Fri frakt
  • Versioner: L | 57,7cm
  DARTMOOR Two6Player Dirt Bike Frame 26" matte blue
Ytterligare information

Hitta din BMX-ram på Bikester.se

En BMX-ram är ganska speciell jämfört med andra cykelramar som du hittar här på Bikester. Därför har vi på bikester.se en speciell underkategori med BMX-ramar. Du kan ha väldigt roligt med BMX-ram av god kvalitet. Ingen kommer vara ledsen för att du köper en riktigt bra BMX-ram. Du kanske undrar varför man ska köpa bara en ram och inte en hel cykel. Jo för att det finns BMX entusiaster som vill sätta ihop precis den cykel som finns i deras huvud.

Köp en kvalitets BMX-ramar

Det sista du vill göra är att köpa en dålig BMX-ram. Köp istället en ram av kvalitet. Det finns vackra och det finns funktionella BMX-ramar och det finns ramar som kombinerar dessa kvaliteter. En ram ska gärna vara lätt och smidig men den kanske viktigaste egenskapen för en BMX-ram är att den håller när du cyklar omkull, missar ett trick eller fastnar med pegsen i någonting. Om du inte har en bra BMX-ram kommer du snart få köpa en ny och detta är aldrig en rolig utgift. Lägg därför några extra hundralappar på din BMX-ram. Det kommer du inte ångra. Har du kommit så långt att du sätter ihop din egen cykel så kan vi nog lugnt säga att BMX intresset inte kommer svalna nån gång under den närmsta tiden. Skulle din BMX-ram inte passa har du ändå möjligheten att få ett hyfsat andrahandsvärde på ramen om du säljer den vidare. Det får du inte om du köper den billigaste ramen. Med den bästa utrustningen snart kommer du väl höra till de bästa BMX cyklisterna. Bara du övar ordentligt. På Bikester hittar du förutom BMX-ramar andra BMX relaterade prylar:

Med dessa prylar kan du sätta ihop en riktigt bra BMX. En BMX-ram är själva kärnan i ditt bygge och är det som du ska utgå från när du börjar fundera på en ny BMX. Det finns mycket att glädja sig åt som BMX cyklist och en riktig skrattfest kan du få dig om du handlar i vår nätbutik. Din plånbok kommer också kunna ta sig en lättnadens suck för du kommer väldigt billigt undan med prylarna från Bikester. Santa Cruz Jackal 4.1 Din familj och du personligen kommer har något riktigt vackert att titta på. Det finns nämligen riktiga skönheter på Bikester att välja bland och med någon av våra BMX-ramar kan du med gott självtroende trampa runt på stadens gator och torg. Eller varför inte i en skatepark. Där är du också välkommen med en BMX. Ännu bättre är det om din stad är begåvad med en cykel park. Detta är nämligen den vanligaste typen av BMX cykling nuförtiden. Där kan du verkligen sätta din BMX-ram på prov. Men med en ram från oss kan du känna dig säker på att det kommer hålla för det mesta. Det sjunger i kroppen efter en sådan eskapad men har du en kvalitetscykel så kommer du åtminstone ha en cykel i behåll när din kropp har återhämtat sig efter hoppet.

Andra tillägg förutom BMX-ram

När du valt en BMX-ram har du åtminstone kommit halvvägs. Speciellt när det gäller BMX eftersom de har en så enkel konstruktion. Den har för det mesta inga växlar som annars är en av de saker som ofta krånglar på en cykel. Bromsanordningen är också relativt enkel. Ibland är BMX av så kallad fixed gear typ. Man kan alltså trampa bakåt vilket öppnar möjligheter för många nya typer av tricks. Eftersom man gör ganska våghalsiga tricks med en BMX så är det definitivt rekommenderat att du skaffar en hjälm när du köper BMX-ram. Hjälmen ska helst vara anpassad för BMX cykling eftersom dessa hjälmar skyddar de områden som oftast råkar illa ut när man cyklar med BMX.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner