Cykelbutik online
Festliga priser med upp till 70 %¹ rabatt
30 DAGARS ÖPPET KÖP, FRI RETUR
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Akkus
Power Up!
Det kommer nog inte som en överraskning, utan ett batteri går kommer elcykeln ingenstans. Det finns många olika typer av elcykelbatterier, men de flesta högkvalitativa elcyklar är utrustade med litiumjonbatterier. Li-ion-batterier är lättladdade och erbjuder maximal energi för minsta storlek till lägsta vikt. Rammonterade batterier (som placerar kraftpaketet så nära cykelens tyngdpunkt som möjligt) är populära eftersom de resulterar i lättare hantering av cykeln. Men oavsett vilken typ av batteri din elcykel kommer med eller där den är monterad, är det inget snack om att du också behöver en kompatibel laddare. För tyvärr kan inte ens de allra bästa elcykelbatterierna inte ladda sig själva.

Laddare till Elcykel

6 Produkter
Filter
Återställ

Tillverkarkompatibilitet

  • Bosch 5
  • Shimano 1

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

  • 1
  • 3
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Bosch Standard Charger 4A EU för eBike system 2
Bosch Standard Charger 4A EU för eBike system 2
Bosch
Standard Charger 4A EU för eBike system 2
Rek. 1 435 kr 905 kr
Fri frakt
Snabb frakt
- 36 %
Bosch Snabbladdare 6A UK till eBike System 2 svart
Bosch Snabbladdare 6A UK till eBike System 2 svart svart
Bosch
Snabbladdare 6A UK till eBike System 2 svart
Rek. 1 885 kr 1 185 kr
Fri frakt
Snabb frakt
- 37 %
Bosch Charger Srömkabel EU
Bosch Charger Srömkabel EU
Bosch
Charger Srömkabel EU
Rek. 76 kr 55 kr
Snabb frakt
- 27 %
Bosch Charger Srömkabel UK
Bosch Charger Srömkabel UK
Bosch
Charger Srömkabel UK
Rek. 76 kr 35 kr
Snabb frakt
- 53 %
Bosch Snabbladdare 6A EU till Bosch eBike System 2 svart
Bosch Snabbladdare 6A EU till Bosch eBike System 2 svart svart
Bosch
Snabbladdare 6A EU till Bosch eBike System 2 svart
1 885 kr
Fri frakt
Shimano Steps EC-E8004 Batteriladdare
Shimano Steps EC-E8004 Batteriladdare
Shimano
Steps EC-E8004 Batteriladdare
1 805 kr
Fri frakt

Optimal laddning och elcykelbelysning: Tillbehör som gör skillnad

Elcyklar har tagit cykelvärlden med storm genom att erbjuda bekvämlighet och kraft i en enda enhet. Men för att säkerställa att din elcykel alltid är redo för äventyr, krävs tillbehör som laddare och elcykelbelysning. Dessa komponenter gör inte bara din resa säkrare och mer bekväm utan hjälper dig också att upprätthålla din elcykel i optimalt skick. Låt oss utforska vikten av laddare till elcyklar och elcykelbelysning som essentiella tillbehör.

Elcykelbelysning - Säkerhet framför allt

Säkerhet är en topprioritet när du cyklar, särskilt under mörka förhållanden eller i skiftande väderförhållanden. Elcykelbelysning är en central del av säkerheten på din elcykel. Denna belysning hjälper dig att vara synlig för andra trafikanter och ger dig också bättre sikt när du kör i mörker.

Det finns olika typer av elcykelbelysning tillgängliga, inklusive framlampor och bakljus. Moderna LED-lampor erbjuder kraftfull belysning samtidigt som de är energieffektiva. De kan ge olika belysningslägen, inklusive fast, blinkande och strobe, för att anpassa sig till dina körbehov. Elcykelbelysning är ett tillbehör som är en viktig del av din säkerhetsutrustning, oavsett om du kör i staden eller på landsvägen.

Laddare till elcyklar - Håll cykeln i rullning

En laddare till elcykel är ett oumbärligt tillbehör för alla elcyklister. Den här enheten är vad som håller din elcykels batteri i toppskick. Oavsett om du använder din elcykel för daglig pendling eller längre äventyr, kommer batteriets prestanda att vara nyckeln till en smidig körupplevelse.

När du väljer en laddare till din elcykel är det viktigt att överväga din elcykels specifikationer, inklusive batterikapacitet och laddningshastighet. En pålitlig laddare kommer att ge dig en jämn och effektiv laddning, vilket förlänger batteriets livslängd och ser till att din elcykel är redo när du är det.

Tillbehör till elcyklar - Anpassa din cykelupplevelse

För de som älskar att anpassa och förbättra sin elcykel finns det en mängd olika tillbehör till elcyklar att utforska. Dessa tillbehör kan variera från cykelställ och väskor till speciella sadlar och handtag. De är utformade för att göra din körupplevelse mer bekväm och anpassad till dina specifika behov.

För att hitta de rätta tillbehören till din elcykel är det viktigt att överväga din körstil och behov. Ett bekvämt sadelskydd kan göra längre turer mer njutbara, medan ett cykelställ kan vara praktiskt för att transportera din elcykel i bilen.

Rätt tillbehör

Elcyklar har öppnat upp en ny värld av möjligheter för cyklister, och tillbehör som laddare till elcyklar och elcykelbelysning spelar en avgörande roll i att göra dina turer säkra och bekväma. Oavsett om du är ute efter ökad synlighet i trafiken eller behöver en pålitlig laddare för din elcykel, är det viktigt att investera i högkvalitativa tillbehör som kommer att förbättra din körupplevelse och underhålla din elcykel i optimalt skick. Utforska de olika alternativen på marknaden för att hitta de bästa tillbehören för dina behov och njut av smidiga och säkra cykelturer.