Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

20% extra rabatt på hjälmar! - Fira advent med en omtänksam present | KOD: ADVENT3

Företagskund

DeFeet

41 Artiklar
Kategorier
DEFEET från A-Z
  1. Strumpor
  2. Tillbehör
Pris i kr
DeFeet

Defeet - Lekfulla cykelstrumpor med prestation i fokus

Amerikanska DeFeet har i över 25 år producerat färgrika och härliga designstrumpor för cykling och aktivitet. De strävar ständigt efter att utveckla sin design och lekfullhet med kvalitet och material för att hålla sig på topp i alla kvalitetstester.

Sortera
 
Sida 1 av
1

DeFeet

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket DeFeet har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med DeFeet i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från DeFeet i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra DeFeet-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från DeFeet kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av DeFeet produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.