Wilier Cyklar

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

Rutinerade cyklister väljer Wilier Cyklar från Bikester.se

Cyklar från Wilier har tillverkats i mer än 100 år i Italien där cykelsporten är stor. Wilier cyklar har utvecklat cyklar av högsta kvalité som rutinerade cyklister föredrar. Vill du ha en Mountainbike eller en Racercykel? Båda är av högsta kvalité. Cyklar att njuta av. Wilier cyklar är gjorda för rutinerade cyklister som kräver stabilitet, lyhördhet och hållbarhet i tuff terräng och i racing. Wilier cyklar är av en högre klass både i utförande och pris för den som kräver lite mer för pengarna. Här på Bikester.se finns Wilier cyklar i flera modeller. Ett par av de senaste modellerna är:
Wilier cyklar
  • Cento 1 SR Chorus
  • Cento 1 Ultegra

Välj det bästa, välj en cykel att njuta av

Montegrappa-modellen är en racingcykel från Wilier cyklar med aluminiumram som ger dig bra komfort och bra grepp med däck om 28 mm. Med den här cykeln kan du manövrera lätt även i branta backar. Izoard XP-modellen är lätt och bekväm. Den har en självbärande kolfiber ram. Framgaffeln är lätt krökt vilket gör att cykeln är stabilare och säkrare. Ett bra val helt enkel. Granturismo är en omtyckt storsäljare. Ramen har tillverkats enligt Smooth Rear Design principen. Razor Edge Design gör att vridstyvhet och stabilitet är mycket bra och fronten är riktigt stabil men samtidigt lyhörd. Granturismo modellen är en bekväm och prisvärd racercykel att verkligen tycka om och att få fina resultat med. Cento 1 SR är en av de främsta Wilier cyklar av toppkvalite som du hittar på Bikester.se. Mycket forskning ligger bakom denna speciella racercykel som både är bekväm och där prestandan är hög. För en rutinerad cyklist som vill uppnå resultat kan det löna sig att lägga ner de pengar som högkvalitativa Wilier cyklar kostar. Cykla proffsigt med Wilier cyklar från Bikester.se

Du får både resultat och nöje med Wilier cyklar från Bikester.se

Om du inte är nöjd med ditt köp så har du 100 dagars returrätt utan returkostnader. På bikester.se hittar du alla cykeltillbehör du kan tänkas behöva. Surfa runt på hemsidan.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme