Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


Bianchi Racercyklar

(1 produkt)
Vald:
  KATEGORIER

  Välj

Vald:
  •  
  •  

  Ramstorlek (cm) Rekommendationen av ramstorlek är en första generell uppskattning. Benlängd och längd på överkropp kan variera kraftigt. För en exakt beräkning av din ramstorlek, klicka på den gråa ramberäkningsknappen på produktsidan.

Vald:

  Färg

Vald:
  •  

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida1av
1
 
SORTERA
Sida1av
1

Bianchi racercykel

Bianchi racercykel är verkligen en cykel att räkna med i cykelsammanhang. Företaget Bianchi har under många år haft som störta ambition att bli världsledande i cykelbranschen och ligger tveklöst i toppskiktet när det gäller utveckling och produktion av racercyklar. Ett stort antal cyklister kan även stoltsera med att ha varit först över mållinjen i bland annat Tour Germany, Tour Switzerland och inte minst Tour de France med just en Bianchi racercykel. När du väljer din nya racercykel från Bianchi kan du välja på ram som är tillverkad av aluminium respektive kolfiber. Båda materialen klassas som lättviktsmaterial men kolfiber är ännu lättare än aluminium och många av cyklarna har en totalvikt på under tio kilo vilket underlättar när du behöver komma upp i höga hastigheter.

Håll koll på vätskebalansen

Racercykling är väldigt energikrävande och om du cyklar när det är väldigt varm behöver du kontinuerligt förse dig själv med vätska. När du köper din Bianchiel kan du välja en modell som har:
Bianchi Racercykel
  • flaskhållare
  • Bockstyre
  • Stort antal växlar
Flera av cyklarna är försedda med flaskhållare på ramen och du kan välja att komplettera med ytterligare behållare så att du inte riskerar att bli utan vatten. Välj gärna en greppvänlig vattenflaska som är kompatibel med flaskhållaren. Bockstyre är mer regel än undantag när det gäller racercyklar och det är inget undantag när du köper racercykel från Bianchi. Ett högt antal växlar underlättar när du deltar i tävlingar eller tävlar mot dig själv. Justera växlarna efter väderförhållanden, geografisk lutning och bekvämlighetskänsla. Komplettera gärna ditt inköp av Bianchi racercykel med en vind- och vattenavvisande cykeljacka, cykelhandskar med förstärkt parti i handflatan, cykelskor och olika sorters cykeltights så att du är förberedd för både kallt och varmt cykelväder. Behöver du hålla koll på din navigering finns det många cykeldatorer som kan bli din perfekta vägvisare på din cykeltur.

Racer för alla åldrar

Många sportintressen väcks till liv i tidig ålder och då är det väldigt passande att Bianchi racercykel även finns som juniormodell. Dessa håller absolut lika hög standard som vuxenmodellerna och det enda som skiljer är storleken som är 24 tum istället för 28 tum som är standard för många av vuxenmodellerna. Ta gärna för vana att titta igenom vårt sortiment med jämna mellanrum. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda dig marknadens nyheter och bästa produkter och därför är vårt sortiment i ständig förändring. Hos oss hittar du förutom cyklar, även billiga och bra sportkläder, träningsskor, cykelskor, pedaler, cykelväskor och mycket mer. Alla varor omfattas dessutom av 100 dagars öppet köp och vi bjuder på returfrakten ifall du behöver returerna något från din beställning. Tveka inte att satsa fullt ut på cyklingen. En sport som tar dig fram mellan olika geografiska platser, vidgar dina vyer och ger dig stora hälsovinster. Gör cyklingen till en naturlig del av din vardag. Med en Bianchi racercykel från Bikester.se har du alla förutsättningar att bli full av träningsmotivation.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme