FUJI All Mountain & Endurocyklar

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

FUJI all mountain på Bikester

FUJI All Mountain är en mountainbikesmodell från det japanska företaget FUJI. Cyklarna är utrustade för att du ska kunna cykla i tuff terräng, off road, down hill och i princip vart som helst. Den stabila ramkonstruktionen av aluminium tillsammans med utvalda komponenter från några av cykelindustrins mesta kända varumärken, så som Shimano , ger dig en tuff och pålitlig cykel. FUJI All Mountain finns i olika storlekar, i olika prisklasser och modellerna är av unisex och passar därför både killar och tjejer lika bra.

Greppvänlig mot underlaget

När du cyklar off road och i bergiga miljöer är det viktigt att du har en cykel som du kan lita på. FUJI All Mountain är bland annat utrustad med:
Fuji all mountain cykel
  • Grova däck
  • Hydrauliska bromsar
Grovmönstrade däck är ett måste när du cyklar i ojämna terränger. FUJI All Mountain’s cyklar är försedda med grova utanpåliggande mönster som kan liknas vid traktordäck och har en däckbredd på omkring 2,35 tum. De hydrauliska skivbromsarna har en effektiv bromskraft som gör att cykeln stannar eller saktar ner omedelbart beroende på hur hårt du bromsar. Använd cykelhjälm när du cyklar i tuffa terränger och packa gärna med dig en minipump och ett reparationskit så att du är förberedd på det mesta.

Beställ i lugn och ro

När du beställer dina varor i vår webbutik får du alltid 100 dagars öppet köp samt fri retur ifall du behöver returerna något från din beställning. När du vill ta din cykling till nya höjder är FUJI All Mountain ett solklart alternativ som du hittar här på Bikester.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme