Cykelbutik online
Tillfälligt stängt - Vi bygger nytt för dig! Nyöppning 15:e mars med många spännande erbjudanden!
FRI RETUR
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Heldämpade MTBs för kvinnor
Heldämpande MTBs för kvinnor - små detaljer som gör stor skillnad
Fler och fler kvinnor upptäcker charmen med mountainbiking vilket också har lett till att fler cykeltillverkare börjar producera MTBs speciellt anpassade för kvinnor. Kvinnor och män ställer i stort sett samma krav på en cykel så att "vanliga" MTBs fungerar i många fall bra för båda könen. Men det finns fördelar med att välja en MTB som är specifikt anpassad för den kvinnliga anatomin. De har ofta ett kortare styrrör, smalare styre och handtag och en kvinnoanpassad sadel. En del har även en lägre stand-over höjd så det är smidigare att komma av och på cykeln. Dessutom kommer de ofta i andra färger och med en annan design.

Damspecifika Mountainbikes

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Köp Lady Full Suspension på bikester.se

Damer behöver också full suspension och det har vi tagit fasta på Bikester.se. Vi har därför några modeller som vi placerat under Lady Full Suspension. Heldämpade cyklar för tjejer helt enkelt. Sitt ner och läs lite om denna typ av cyklar och fundera på om det är det du ska lägga pengarna på eller om det är något annat som kommer göra dig lycklig som cyklist och människa. Lady Full suspension är inte för alla. Så enkelt är det. Man behöver till exempel inte en sån här cykel om man framför allt cyklar på stadens gator och cykelbanor eller kanske pendlar till jobbet med hjälp av cykel. Kanske inbegriper cykelvägen till jobbet nån grusväg eller skogsstig. Men inte heller då är en Lady Full suspension nödvändig, det räcker gott och väl med en hardtail. Så när vill man ha en Lady Full suspension? Det är när du cyklar på en seriös nivå och framför allt när du cyklar i nerförsbackar. För ännu mer specialiserade cyklar har vi varianter som kan göra nånting för en person som vill ha action i alla aspekter av sitt liv. Då finns det inget annat att göra än att välja den underhållning som inte kommer göra dig trött och uttråkad. Några exempel på cykeltyper där man vill ha heldämpat förutom Lady Full suspension är:

  • MTB Full Suspension
  • Cross Country/Race FS
  • Mountainbike Dam Full Suspension

    Lady Full Suspension – för den seriösa cyklisten

    Om du bestämt dig för att cykla utför med din cykel då har du tagit steget från normalcyklist till något annat. Nu måste du börja bry dig om alla aspekter av cyklingen. Säkerhet, och alla materialfrågor. Du kommer nu märka mycket stora skillnad på cykel till cykel när du cyklar till exempel downhill. Här under Lady full suspension kan du lita på att du hittar cyklar som kommer hålla måttet vad du än bestämmer dig för att utsätta dem för. De klarar alla kända förhållanden, och lite till, som finns för moderna cyklar av idag. Ingen regelbok kommer hålla en Lady Full suspension i schack, det är nämligen en väldigt individuell typ av cykel som ger dig möjlighet att tänja på gränserna för vad man brukar göra som cyklist. Många cyklister fastnar nämligen i gamla hjulspår, både bildligt och bokstavligt talat. Samma gamla stigar eller typ av hinder och man skyller på cykeln och dess begränsningar men med Lady Full suspension är det alltså slut på ursäkterna så det är ett modigt beslut att köpa en cykel från kategorin Lady Full suspension. Vi hoppas att du tar steget och kliver ut i strålkastarljuset för cyklister. Under fynd kategorin kan du också hitta cyklar som tidigare kategoriseras som lady full suspension. Kanske är det förra årets modell som du nu kan hitta till ett klockrent pris. Tveka i så fall inte utan hugg på en gång på erbjudandet!