Kuota Cyklar

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

Kuota cyklar hos Bikester

Kuota är en av alla de internationellt kända cykeltillverkare som du hittar här oss på Bikester. Vårt sortiment speglar marknadsledande produkter inom det stora flertalet av sporter och cykelsporten är absolut inget undantag. Kuota cyklar finns i en mängd olika utföranden som är anpassade till olika cykelförhållanden. Vårt utbud av racercyklar passar perfekt när du tävlingscyklar på professionell nivå eller för motionens skull.

Snabba cyklar

För att du ska kunna få upp en snabb hastighet är det nödvändigt att grundstommen, dvs. ramen, är lätt. Många av våra modeller är tillverkade av kolfiber vilket gör att flera av cyklarnas totala vikt hamnar under tio kilo. Denna lätta vikt skapar goda förutsättningar för dig att kunna prestera bra och öka dina prestationer. Kuota cyklar är i grund och botten väldigt lika varandra med det finns några små detaljer som skiljer dem åt. Här har vi listat några:
Kuota cykel
  • Antal växlar
  • Sadelstolpe och sadel
  • Styre
Det stora flertalet racercyklar har nästan alltid relativt många växlar för att du ska kunna få en stor flexibilitet beroende på om du cyklar uppförsbacke, i nerförsbacke, i medvind eller motvind eller under andra förutsättningar som gör att du behöver justera ditt trampmotstånd. Vi har cyklar med olika antal växlar.
Kuota cyklar har flera olika modeller på sadelstolpar och sadlar och du ska satsa på de modeller som ger dig den mest komfortabla känslan. Sadlarnas mått och material varierar något mellan de olika modellerna men de är alla ändamålsanpassade för racercykling och triathlon.
Cykelns styre är en viktig komponent. Med det rätta styret ger du kroppen en ergonomisk ställning vilket betyder att du kan cykla längre sträckor utan att det blir obekvämt. Kuota cyklar har olika modeller för bockstyre. Dessa ger kroppen en skön avlastning och du kan på ett bättre sätt följa med i cykelns rörelse när du lutar dig i kurvorna.

Cykla mera

Ju bättre utrustning och träningskläder du har desto större är chanserna att du presterar bättre på dina träningar och tävlingar. Hos Bikester hittar du ett stort och brett utbud av billiga och bra produkter som ger dig alla förutsättningar att uppnå bra resultat och hålla din träningsmotivation på topp. Vi ger dig 100 dagars öppet köp och du får fri retur på varor som du eventuellt måste returnera. Kuota cyklar kan ta dig till nya nivåer inom cykling och var inte rädd för att utmana dig själv. Tänk på att också investera i en bra cykelhjälm, eventuellt i knä- och armskydd och i funktionella cykelkläder. När du handlar Kuota Cyklar behöver du ibland komplettera med pedaler. Du behöver välja pedaler som är kompatibla med dina cykelskor och sedan är det bara att trampa iväg. Tveka inte att låta Bikester.se bli din leverantör när du väljer ny cykel från Kuota cyklar.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme