30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Cykelbutik online

Trehjulingar

4 Produkter
Filter
Återställ

Märke

Serie

  • Micro Trike 2

Färger

  • grå
  • röd
  • blå

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

  • 2
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Trehjulingar
Trehjulingar
Trehjulingar är den klassiska "första cykeln" som lär barn balans och ger en skön frihetskänsla. Ett lätt sätt för de små att upptäcka världen på... eller åtminstone upptäcka alla hörn av vardagsrummet själv med.
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Micro Trike XL Stroller Kids ruby red ruby red
Micro
Trike XL Stroller Kids ruby red
1 365 kr
Fri frakt
Micro Trike XL Stroller Kids ruby red
Micro Trike XL Stroller Kids ice blue ice blue
Micro
Trike XL Stroller Kids ice blue
1 365 kr
Fri frakt
Micro Trike XL Stroller Kids ice blue
Ytterligare information

Köp trehjuling på bikester.se

På Bikester har vi fordon som vi anser ha lite med riktiga cyklar att göra. Därför har vi valt att kalla dem trehjulingar och placerat dem i en egen kategori som heter - just det - Trehjuling. Många vill komma upp på en cykel när de är små men om inte det går, om de helt enkelt är för små så har de chansen att prova sig fram med någon av de leksaker som finns att köpa här på Bikester.se. En del av dem har till och med ett handtag som föräldrar, mor- eller farföräldrar eller syskon kan putta trehjulingen framåt med. Detta kan man göra till barnet har lärt sig att trampa själv, eller uppför små backar när de små benen inte orkar. Trehjuling

En trehjuling som styrs av föräldern

En trehjuling är på Bikester ett barnfordon som man inte kommer kunna använda så jättelänge men som har hållbarhet som gör att de kan ärvas av kommande småsyskon eller kusiner eller kanske säljas vidare via internet eller tidningar. Den coolaste trehjuling som finns att köpa på Bikester är Puky City-Premium-Dreirad Barnfordon Ceety brun/svart. Med den kommer du vara den fräckaste föräldern på gatan och du ger ditt barn goda möjligheter att känna sig utvald och bortskämd. Denna är en sorts trehjuling som föräldern kan skjuta framför sig med ett handtag. Barnet är säkert eftersom dessa trehjulingar är försedda med säkerhetsbälte. Säkerhetsbältet ser ut rätt mycket som en ryggsäck. Den har alltså två selar som går horisontellt över axlarna och magen och ser till att barnet sitter kvar där det ska.

Trehjulingar med förvaringsutrymme

Handtagen på dessa trehjulingar är vadderat och är alltså mycket bekvämt att hålla handen eller händerna på. Det är en sorts roligare barnvagn helt enkelt där barnet kan sitta och styra men där föräldern egentligen är helt och hållet i kontroll. De kontrollerar denna trehjuling precis som man ska kunna kontrollera Trehjulingar för små barn. Just denna trehjuling har nämligen inga trampor utan bara ett styre med vilket barnet kan påverka lite grand. Bakon ryggstödet och under sitsen på cykeln finns det ett litet ”bagageutrymme” där man kan lägga saker som ett småbarn kan tänkas behöva: Nappflaska, nappar, extra blöjor, barnets favorit leksaker eller något annat som barnet prompt måste ha med sig när man lämnar hemma trygga famn och tar sig ut på vägarna. Detta packningssutrymme är täckt med ett nät vilket gör det omöjligt för saker att falla ut. Annars är ju det ett klassiskt sätt att förlora leksaker, barnkläder osv på stiga, gångvägar, vägar och torg. Speciellt på en kullerstensgata som leder till stadens mysigaste café är det stor risk att en leksak till exempel skakas ut ur vagnen. Handtaget är också utrustad med en extra väska där föräldrar kan lägga ner laptop, böcker, tidskrifter, tidningar eller något sådant vuxet föremål att vila blicken på när barnet leker i lekparken. På bikester finns förutom trehjulingar många andra produkter för barn.

  • Gåcyklar
  • sparkcyklar