Nästa års nya cyklar | De första modellerna för 2021 i lager
Cykelbutik online

Trampbilar

2 Produkter
Filter
Återställ

Märke

  • Puky 1
  • Segway 1

Serie

  • Puky Ceety 1

Färger

  • vit
  • svart

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

  • 1
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Fyrhjulingar
Fyrhjulingar
Trampbilar och GoCart-liknande bilar är både roliga och övar balans och vana att hantera fordon. Ofta kan man justera sätet på fyrhjulingarna så att man kan växa med bilen.
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Segway GoKart Kit Barn white/black white/black
Segway
GoKart Kit Barn white/black
13 625 kr
Fri frakt
Segway GoKart Kit Barn white/black
Puky Ceety Comfort Tricycle Kids black black
Puky
Ceety Comfort Tricycle Kids black
1 665 kr
Fri frakt
Puky Ceety Comfort Tricycle Kids black
Ytterligare information

Trampbil på Bikester.se

På bikester har vi inte bara tvåhjuliga fordon. Vi har även trampbilar med fyra hjul. Likheter med traditionella cyklar finns dock i och med att dessa trampbilar för fram med hjälp av pedaler. Som ni säkert förstår så är trampbilarna framförallt anpassade för barn. Vi talar om barn som är de som kan få ut mest av en trampbil. Vill du verkligen förvägra ditt barn chansen att bli en riktigt bra bilförare? Om nej, tycker vi på Bikester definitivt att du ska skaffa en trampbil som de kommer ha väldigt mycket glädje av tills de blir gamla nog att köra riktig bil. Med en trampbil till exempel kan ditt barn träna upp sin spatiala förmåga som är så viktig när man kör bil och andra fordon och speciellt då när man ska parkera eller har riktigt små utrymmen som man måste ta sig fram helskinnad genom.

Trampbil

Trampbilar

Puky F 550 Kedjebil Barn svart är en av de trampbilar som säljer bäst på bikester.se. Den är som namnet antyder anpassad för barn och rekommenderas i första hand för barn mellan 4-8 år. Med en trampbil som denna kan ditt barn ha väldigt roligt. Varför inte köpa två så kan barnen tävla mot varandra i en bana som de bygger upp eller tävla om vem som kan trampa snabbast runt kvarteret. Väldigt mycket underhållning kan vi garantera med en trampbil från bikester. Storleken på just Puky F 550 Kedjebil Barn svart är 111cm x 62 cm. Bilen har handbroms som kan låsa både fram- och bakhjul. Annars bromsar man med en rampbil på samma sätt som på en fixie (vilket denna kedjedrivna leksak faktiskt är) alltså man bromsar genom att hålla emot eller genom att cykla långsamt. Trampbilar som denna är ofta tillverkade i plast för att barnen lätt ska kunna manövrera fordonet. Ram, sits, ratt och däck är nästan helt och hållet i plast. Den har en cool ”grill” som påminner mycket om fronten på en riktig sportbil. Det sitter en 1:a på huven som indikerar vilken typ av barn som kan tänkas använda trampbilar som denna: vinnare. Trampbilar som denna har en mycket bekväm sits med ett vadderat ryggstöd som gör det extra bekvämt för barnet. För man vill ju inte att en påkostad trampbil ska bli stående eftersom ditt barn säger att den är obekväm? Nej, här behövs inga kuddar eller sittunderlag för att göra det till ett bekvämt fordon. Årets modell av denna trampbil är också utrustad med en röd tuta på styret som kan varna resten av världen om att det kommer en trampbil i hög fart

En lyxig trampbil

En ännu mer påkostad trampbil är Puky F 1 L Kedjebil Barn. Detta är racingvarianten trampbilar. Modellen som beskrevs tidigare hade plasthjul men den här har riktiga hjul som man kan pumpa upp, vilket såklart ger en mycket mer realistiskt körupplevelse. Sätet går att skjuta fram och tillbaka beroende på hur långa ben ditt barn har. Genom att kunna anpassa avståndet till pedalerna kan man hitta den ultimata sittställningen för maximal fart. Denna variant av trampbil har också broms för både fram och bakaxel men är av frihjulskaraktär alltså man kan sluta trampa och låta frihjulet göra jobbet. Detta förutsätter att barnet kan bromsa så ta tid för att lära dem att kontrollera bromsarna på trampbil så blir allt bra. Har du riktig tur så hittar du erbjudande på just trampbilar i Bikesters fyndhörna. Där hittar du alla möjliga cyklar och annat cykelrelaterat till priser som du sett i dina drömmar men avfärdat som just drömmar. Men nu kan dina gokart och trampbilsdrömmar till slut bli sanna.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner