Creme Cruisers

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

Creme cruiser

Creme är cykeltillverkaren som satsat på mjuka linjer i sin produktion av moderna retroinspirerade cyklar. Här hittar du ett stort och tilltalande utbud av härliga cyklar för både män och kvinnor i en mängd olika färger med pastellpaletten som ett dominerande inslag. Creme Cruiser passar perfekt för stadscykling, cykelturer i lugnare tempo och som en härlig accessoar till dig som gillar retromode.

Välj en iögonfallande modell

Creme Cruiser har gjort sig känt från att sticka ut från mängden och när du väljer en cykel från deras kollektion får du en cykel som verkligen syns. Förutom den snygga och tilltalande designen som är hämtad från flera decennier tillbaka i tiden har många av cyklarna:
Creme cruiser
  • Fotbroms
  • Plats för cykelkorg
  • Stabil konstruktion
Känn dig trygg i trafiken och välj en cykel med fotbroms. Creme Cruiser har flera modeller med stabila fotbromsar som slår till när du för tramporna tillbaka. Ibland är det oerhört praktiskt att kunna lasta med sig en del väskor och varor på cykeln och finns det ingen pakethållare kan du välja att sätta dit en cykelkorg. Matcha cykeln med en retroinspirerad cykelkorg eller kanske med en ClickFix som passar till alla cyklar. Den stabila konstruktionen bidrar till att du får bra balans och en hållbar cykel.

Vinn tid och börja cykla

När du vill spara tid är cyklingen ett bra alternativ. Beställ från oss och få 100 dagars öppet köp och fri retur. En snygg cykel kan gagna din träningsmotivation. Satsa på en Creme Cruiser som du köper hos Bikester.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme