Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Corratec Cyklar 0 Artiklar

Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.
Bästsäljare

Corratec cyklar - prisvärd funktion

De senaste 5 åren har Corratec cyklar seglat upp som en ny och framstående cykeltillverkare på den Svenska marknaden. Corratec cyklar tillverkas sedan 22 år i Raubling i de Bayerska alperna och de har hela tiden lagt stort fokus på att finna nya innovativa tekniska lösningar för att ständigt ligga ett steg före konkurrenterna. Den tyska ingenjörskonsten syns tydligt i dessa cyklar! Den intresserade noterade säkerligen Corratecs intåg i Sverige med de elegant svängda och heldragna överrören och kedjestagen i deras high-end hardtail-serie, ett typiskt designdrag för Corratec cyklar som visar på deras förmåga att kombinera effektiva och funktionella konstruktioner med tydlig estetisk formgivning. Corratec har cyklar som spänner över alla olika discipliner inom MTB som cross country, all mountain och downhill. Det finns alltså något för alla smaker och i alla prisklasser. Ramarna görs lätta och starka av antingen aluminium eller kolfiber med den senaste teknologin och monteras med komponenter av högsta kvalitet. Drivlinor och växelsystem kommer från de två marknadsledande tillverkarna SRAM eller Shimano beroende på modell. SRAM används i huvudsak till downhill- och endurocyklarna eftersom den något styvare konstruktionen ger bättre styrning av kedjan i extrema situationer medan Shimano sitter på cyklarna ämnade för cross country där precisionen och den lätta vikten kommer till sin rätt. Passa på att titta på ett par lämpliga pedaler i samband med ditt cykelköp.
Crorratec cyklar

Sponsorsatsningar på elitnivå

Corratec har ett aktivt cykelstall som frekventerar de övre placeringarna i resultatlistorna i en rad olika MTB- och cyclocrosstävlingar både inrikes och internationellt. Sponsorsatsningen hjälper till att visa inte bara vad Corratec cyklar går för utan även vad vår Svenska MTB-elit är kapabel till vilket hjälper utvecklingen av cykelsporten i landet framåt. I laget finns både herr-, dam- och juniorcyklister representerade. Tävlingsverksamheten driver också på kvalitets- och teknologiutvecklingen på samma sätt som i motorsporten. Ett exempel på detta är de lätta och starka kolfiberramar som Corratec utvecklat där hela ramen gjuts i ett stycke. Detta eliminerar brottanvisningar som annars riskerar uppstå i anslutningarna mellan t.ex. sadelrör och kedjestag. Formgivning som till exempel sänkta kedjestag för minimering av "chain slap" har även de vuxit fram genom optimeringar som gjorts över en lång period i tätt samarbete med Corratecs lagmedlemmar. Sammanfattningsvis kan nämnas följande om Corratec cyklar:
  • Innovativa lösningar: Corratec cyklar ligger i framkant vad gäller innovativa lösningar inom cykeldesign
  • Prisläge: Genom sin effektiva produktionskedja håller Corratec cyklar en synnerligen konkurrenskraftig prisnivå
  • Corporate responsibility: Corratec tar ett stort ansvar för att vara goda ambassadörer för den Svenska cykelsporten

Handla på bikester.se

Genom bikester.se gör du alltid en bra affär. Vi erbjuder alltid öppet köp i 100 dagar mot att varan returneras i nyskick om du händelsevis inte är nöjd med ditt köp. Beställningar innan 16:00 skickas samma dag och mindre artiklar över 899 kr levereras fraktfritt. Vi har en gedigen samlad erfarenhet av cyklar och tillbehör och hjälper dig med dina frågor.

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.