Commencal Cyklar

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

Commencal cyklar hos Bikester

Commencal är ett relativt nytt märke som år 2000 såg sin chans att hoppa rakt in i det nya millenniet med en ny syn på cykeltillverkning. Cyklar från Commencal utmärker sig på flera sätt men det som är mest utmärkande är designen på ramen. Företaget har satsat på en ny sorts utformning av ramen vilket gör att cykelns totala vikt reduceras i förhållande till andra cyklar som är tillverkade för off-road. Ramen är tillverkad av lättviktsmaterialet kolfiber och utrustad med förstklassiga komponenter från ledande cykeltillverkare. Cyklar från Commencal har tagit klivet rakt in på arenan för högpresterande cyklar och bland annat prisats med den prestigefyllda utmärkelsen ”Årets mountainbike”.

Val av komponenter avgörande för prestandan

Commencal cyklar kännetecknas av noggrannt utvalda komponenter som gör att cykeln blir ett förstahandsval för många off road-åkare. När du cyklar i tuff terräng eller på skogsvägar behöver du allt det som cyklar från Commencal har:
Commencal cykel
  • Breda däck
  • Högt antal växlar
  • Dämpad gaffel
Alla off road cyklar från Commencal är utrustade med högkvalitativa MTB-däck som hjälper dig att hålla cykeln upprätt på många underlag. Du är särskilt hjälpt av breda däck när du cyklar downhill eftersom däcken måste kunna gripa tag om underlaget. Däcken är dessutom försedda med ett utanpåliggande grovt mönster som påminner om ett traktordäck. Däcken är dessutom slitstarka och tål stora påfrestningar som vassa kanter, konstant ojämn terräng och annat som i normala fall sliter på däcken. Det stora antalet växlar gör att du kan manövrera cykeln i alla väder oavsett vindriktning. Cyklarna är försedda med växelkassett som är fördelade på två drev varav drev 1 har flest antal växlar och drev 2 något färre antal växlar. Att cykla off road innebär oftast att cykeln får ta emot en del stötar. För att förmildra effekterna av stötarna har Commencal försett sina cyklar med dämpade gafflar och en fantastisk fjädring. Dessa kombinationer gör cykeln ytterst praktisk och svår att välja bort när du ska köpa en mountainbike.

Off road och online är en perfekt kombination

Visst händer det att du känner dig stressad ibland när du inser att du inte hinner till affären innan de stänger? Att vandra omkring i en cykelbutik har sin charm men du får garanterat en bättre överblick av produktutbudet när du shoppar online. Bikester erbjuder dig dessutom ett stort utbud av fantastiska cyklar, cykelkläder, cykelskor, sportutrustning, reservdelar till cyklar och mycket mer. Alla våra produkter kommer från kända varumärken och har redan vunnit många kunders hjärtan. Satsa på förstklassiga varor när du vill öka på dina prestationer inom din sport. Ibland hjälper inte enbart motivationen utan det krävs en cykel i världsklass. Cyklar från Commencla passar alla som vill njuta av cykelsporten och prova sig fram på olika underlag. Commencals cyklar är utmärkta att använda på både asfalt, grus, sten, crossbanor och bäst grepp om pedalerna får du om du använder kompatibla MTB-skor. Bikester ger dig 100 dagars öppet köp och fri retur och Commencal cyklar hittar du i Bikesters välsorterade sortiment.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme