Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


Cervelo Cyklar

(1 produkt)
Vald:
  KATEGORIER

  Välj

Vald:
  •  
  •  

  Färg

Vald:
  •  
  •  

  Pris (kr)

  • -
    Välj
SORTERA
Sida1av
1
 
SORTERA
Sida1av
1

Ta dig till den högsta nivån med Cervelo-cyklar

Vill du ha det bästa? I så fall vill du ha en cykel från den kanadensiska tillverkaren Cervelo. Cervelo grundades 1995 av ingenjörerna Gerard Vroomen och Phil White och är idag synonymt med högteknologiskt fortskridande. 2007 vann den brittiska triathleten Chrissie Wellington tävlingen Ironman på Hawaii och 2008 segrade Carlos Sastre från Spanien i Tour de France: båda gångerna med Cervelo-cyklar. Alla Cervelo-cyklar testas i vindtunnlar för att kunna garantera minimalt vindmotstånd. Om det är någonting Cervelo-cyklar är kända för så är det höghastighet i kombination med maximal styrförmåga. Här är några av anledningarna till varför Cervelo-cyklar åtnjuter ett särskilt gott rykte:
Cervelo cyklar
  • Högteknologi. Med innovationer som Aero Road- och Squal 3-teknik har Cervelo revolutionerat cykelvärlden. Cervelo-cyklar ligger alltid i den tekniska utvecklingens framkant.
  • Tyngdlöshet. Eftersom Cervelo-cyklar har ramar som tillverkats i kolfiber är de otroligt lätta.
  • Kontroll. Cervelo-cyklar har utformats speciellt för att garantera cyklisten fullständig kontroll över cykeln även vid extremt höga hastigheter.

Teknisk perfektion

Med Cervelo P5 SIX får du den ultimata cykeln för triathlon. Tack vare sin avancerade kolfiberram är denna 20-växlade cykel extremt flexibel och lättnavigerad. Missa inte heller Cervelo R5 SRAM, en styv racer och tillika den perfekta accelerationscykeln. Dessutom ger det utvidgade styret än mer styrförmåga och kontroll över cykeln. Den här modellen är en favorit bland deltagarna på de stora cykeltourerna. Letar du efter en riktigt snabb cykel? Med Cervelo S5 Ultegra behöver du inte leta längre. Hastighet, stabilitet och kontroll, ungefär så skulle man kunna sammanfatta egenskaperna hos S5 Ultegra. Så glöm för allt i världen inte cykelhjälmen!

Gör en bra deal - handla hos Bikester

Hos oss hittar du ett stort utbud av Cervelo-cyklar och annan träningsutrustning till förmånliga priser. Du har alltid 100 dagars öppet köp och om du lägger in din beställning idag skickar vi den till dig redan nästa vardag. Vår kompetenta kundservice står redo att svara på dina frågor om cykling och cykelutrustning: service(at)bikester.se eller på telefon: 08-525 06 500 (måndag-fredag 11.00-16.00).


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme