Cykelbutik online
Lagerrensning – upp till 80 %1 rabatt
FRI RETUR
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Trekkingcyklar
Trekkingcyklar för män
En trekkingcykel med herrgeometri är populära cyklar eftersom de funkar bra både till vardags och till längre cykelutflykter. Med snabbrullande 28 tums hjul och många växlar fungerar den lika bra på asfaltsvägar som på grusvägar. Trekkingcyklar kommer färdigutrustade med stänkskärmar, pakethållare och lysen och det går även bra att spänna fast cykelväskor på de flesta om man ska ut på cykelsemester eller bikepacka, eller om man behöver ha med sig en del prylar till jobbet.

Trekkingcyklar Herr

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Trekkingcyklar för herrar

Det är få äventyr som slår de man kan uppleva från en cykelsadel. Istället för att sitta i bilen på motorvägen och köra mil efter mil för att komma till sin destination kan man säga att själva resan med cykel är en destination i sig. Det går naturligtvis ganska långsamt med en cykel jämfört med en bil, men när det går lite saktare har man även möjligheten att verkligen ta in allt runt omkring sig. Även om du är i områden du varit förut kommer du att se dem på ett helt annat sätt när du för första gången cyklar där, vidsträckta fält, lummiga skogar, de böljande backarna och fågelsången, aldrig har naturen varit så skön. Är du inte helt såld på idén att åka på äventyr med cykeln kommer du förmodligen aldrig att bli det, men om du drömmer om just detta är det en trekkingcykel du behöver, fast de funkar naturligtvis lika bra till vardagligt bruk.


För vardagsbruk eller längre utflykter

Oavsett om du planerar att använda din trekkingcykel för de mer vardagliga sakerna som att pendla och åka och handla, eller om du har siktet inställt på det där långa äventyret du kommer minnas resten av livet är det aldrig fel med en välutrustad cykel. De flesta trekkingcyklar för herrar är utrustade med stänkskärmar och lastmöjligheter som pakethållare både fram och bak beroende på modell. Detta kan kompletteras med cykelväskor i olika utföranden beroende på vilka behov du har, från större modeller med mycket volym till mindre, praktiska varianter för exempelvis verktyg och dylikt. Oftast är även trekkingcyklar utrustade med cykellysen så att man kan se var man är på väg efter mörkrets inbrott.


Olika typer av utrustning och komponenter

För den som vill ha en lite mer racer-inspirerad hoj finns det trekkingcyklar för herrar utrustade med bockstyren där man sitter lite mer aerodynamiskt. Mer typiskt för trekkingcyklar är dock en mer upprätt sittposition och ett rakt styre. Beroende på vilken modell man tittar på kan trekkingcyklar vara utrustade med antingen moderna skivbromsar som ger utmärkt bromsförmåga eller de lite mer traditionella fälgbromsarna. När det kommer till drivlinan använder sig de flesta trekkingcyklar för herrar av en klassisk derailleur, men det finns även cyklar utrustade med navväxel och även remdrift. Vill du ha en slitstark stålram som aldrig sviker, eller är du på jakt efter ultralätt kolfiberram som känns som att cykla på luft? Man kan alltså sammanfatta det som att det finns väldigt många alternativ att välja mellan när man ska köpa en ny trekkingcykel. Tänk bara igenom vilka finesser som du vill att din nya cykel ska ha och hur du ska använda den, så kommer du utan tvekan kunna hitta den perfekta hojen för just dig


Beställ trekkingcykel för herrar på Bikester.se

Här på Bikester.se hittar du ett stort utbud av trekkingcyklar för herrar, med många välkända märken av högsta kvalitet. Kolla även in vårt sortiment av produkter för bikepacking. Där hittar du allt från brännare och stormkök, till tält, sovsäckar och liggunderlag, kort och gott allt som behövs för en lyckad utflykt.