Cykelbutik online
Festliga priser med upp till 70 %¹ rabatt
30 DAGARS ÖPPET KÖP, FRI RETUR
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Touringcyklar
Touringcyklar - Redo för cykeläventyr
Upplev frihet på två hjul med touringcyklar. Robusta cyklar som klarar mycket packning och är bekväma att cykla på timme in och timme ut. Cyklarna är konstruerade för att klara av både vanliga asfaltsvägar samt mer outforskade skogsvägar med slitstarka komponenter, brett växelspann och komplett utrustade med stänkskärmar, pakethållare och navdynamo. En trogen följeslagare!

Touringcyklar

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Upplev världen med en touringcykel

När det kommer till möjligheterna att ge sig ut på ett riktigt storslaget cykeläventyr är det ingenting som kan mäta sig med en ordentlig touringcykel. En touringcykel är en hoj med en robust konstruktion som är avsedd för att klara av mycket packning. Därutöver ska den vara bekväm att cykla på i många timmar när man är ute på en resa. Med sina lite kraftigare hjul fungerar den lika bra på asfalterade vägar som dne gör på snåriga skogsstigar. Kort sagt så om du någonsin har drömt om att ge dig ut på en lång cykelresa där du kan uppleva världen på ett spännande sätt och uppsöka platser bortom den platta asfalten så är en touringcykel något för dig.


Välj det som passar dig bäst

Det finns ingen touringcykel som passar alla på ett perfekt sätt, men som tur är finns det en stor variation på hur de är utrustade så det är lätt att hitta en som passar just dig perfekt. Om du vill kunna inta en mer aerodynamisk position och cykla snabbare och mer effektivt finns det modeller med bockstyren och högre sadel som påminner lite mer om landsvägscyklar. Önskar du en mer upprätt position när du är ute på din hoj finns det varianter för det, med raka styren och lägre sadel. Beroende på vilken typ av utväxling du vill ha kan du antingen kika på en modell med derailleur eller en med navväxel. Är det så att du ska ut i riktigt utmanande förhållande kan det kanske vara en idé att titta på en modell med remdrift som kräver mindre underhåll än en kedja. Det finns touringcyklar med både skivbromsar och klassiska fälgbromsar. Medan skivbromsar har bättre bromsförmåga är fälgbromsar billigare, lättare och enklare att serva.


Rätt utrustning för utflykten

Även om det får sägas att tanken på att ge sig ut på ett långt äventyr med endast cykeln och de kläderna man har på sig har en viss charm, så blir det hela nog lite bättre om man tar med sig några saker på sin resa. Börja ditt cykeläventyr med att packa i smarta cykelväskor. Hos oss hittar du många olika sorters cykelväskor, som sadelväskor, ramväskor, styrväskor och väskor för pakethållare i varierande utföranden och storlekar. När dagens resa är över är det skönt att njuta av en god måltid tillagad över öppen eld eller på ett campingkök. För sköna sovstunder ute i det fria finns det flera olika tält att välja på. Kolla in vårt utbud av tält, sovsäckar och liggunderlag där du hittar högkvalitativa produkter för olika årstider.


Beställ touringcykel på Bikester.se

Klicka dig igenom vårt utbud och hitta den perfekta touringcykeln för just dina behov och önskemål och komplettera gärna med smarta tillbehör för camping och friluftsliv. Beställ smidigt och lätt via vår hemsida så får du dina varor hemskickade till dig, sen kan äventyret börja.