Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


PRO Tillbehör

(1 produkt)

  Pris (kr)

  • -
    Välj
SORTERA
Sida1av
1
SORTERA
Sida1av
1

Handla dina cykeltillbehör från PRO på Bikester

"PRO satsar på att göra din cykel och dina cykeläventyr än mer fantastiska med hjälp av sina fantastiska tillbehör. När du har en välfungerande cykel kan den alltid bli ännu bättre om du satsar på att utrusta den med senaste tekniken och praktiska tillbehör. När du tar din cykling på allvar är du säkert mån om att mäta dina cykeldistanser och hålla koll på hastigheterna. Med cykeltillbehör kan du verkligen kartlägga all cykeldata med hjälp av en cykeldator. Välj bland ett stort utbud som passar att fästas på styret till i princip alla sorters cyklar. Låt PRO hänga med dig ut på dina cykelturer framöver.

Vattenflaskor, verktyg och mycket mer

PRO cykeltillbehör är perfekt för dig som cyklar längre sträckor och verkligen behöver vara noga med vätskebalansen under dina cykelturer och för dig som vill vara utrustad med lite verktyg ifall du behöver göra en snabb reparation. Bland PRO cykeltillbehör hittar du bland annat:
PRO cykeltillbehör
  • Vattenflaska
  • Multiverktyg
Vattenflaskorna från PRO finns i olika storlekar och är ergonomiskt greppvänliga vilket underlättar när du cyklar och dricker samtidigt. Om du behöver göra mindre reparationer under dina cykelturer är det guld värt att ha med sig ett multiverktyg. Med detta är du väl rustad att kunna dra åt både skruvar och bultar i olika storlekar. Fördelen med ett multiverktyg från PRO är att det väger under 100 gram. Som cykliskt är det bra att alltid ligga steget före och därför ska du ta för vana att spana in utbudet av PRO cykeltillbehör mellan varven. Här finns alltid något som du behöver.

Bra priser på hela utbudet

Det som gör det så speciellt att handla hos Bikester är att vårt utbud är lika stort som imponerande och att vi dessutom har bra priser på våra sportartiklar. Här finns saker till barnen, honom och henne och inte minst fantastiska cykeltillbehör från PRO. Handla på Bikester.se.
"


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme