Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Summer Tour - Gör ett klipp på din nya cykel - spara 15% på alla märken!* Rabattkod: SUMMER15

Företagskund

Zefal Pumpar

29 Artiklar
Serie
  • 6
  • 3
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
 
Sida 1 av
1

Zefal cykelpumpar på Bikester

Det franska företaget Zéfal har en gedigen historia bakom sig genom att funnits på marknaden i över ett sekel. Zéfal började tillverka cykelpumpar efter att ha varit etablerade i några år och sedan dess har företaget haft stora framgångar med tekniskt avancerade men användarvänliga cykelpumpar. När du köper en Zefal pump kan du vara säker på att du får en hållbar pump som verkligen lever upp till de förväntade egenskaperna.

Snygg och sportig design

En cykelpump är kanske inte något som man vanligtvis förknippar med en designdetalj men när du handlar en Zefal pump får du förutom en fantastisk cykelpump även en pump som är designmässigt sportig och cool. Du kan välja bland ett stort utbud av silverfärgade minipumpar med härliga metallic accentfärger i rött, blått, gult, guld eller helt silverfärgade. Snyggt så det förslår. Andra fördelar med att välja en Zefal pump är att den:
Zefal Pump
  • Är kompatibel med olika ventiler
  • Finns med clip
  • Finns med manometer
När du köper din nya cykelpump behöver du försäkra dig om att den passar med den ventil som din cykel har. Många av Zefal pumpar är kompatibla med bilventiler (AV), racerventiler (SV) och Dunlopventiler (DV). Flera pumpar, beroende på modell, är utrustade med ett clip som du fixerar pumpen med för bättre stabilitet när du fyller på luft. Väljer du en golvpump från sortimentet från Zéfal finns det flera som är försedda med en manometer där du tydligt ser den aktuella luftmängden. Manometern hjälper dig även att finjustera däckens lufttryck så att det blir absolut perfekt. När du handlar din Zefal pump kan du även passa på att köpa olika sorters ventiladaptrar och kolsyrepatroner till kolsyrepumpen, eller varför inte en pumphållare som du monterar på cykelns ram.

Satsa på rätt mängd luft

Cykeldäck som inte är välpumpade gör ingen större nytta. Du kan självklart cykla på dem men de medför att cyklingen går trögt och du får använda mer energi och kraft än vad som annars är nödvändigt. Satsa på kvalitetsprodukter från Bikester och inhandla din Zefal pump och kanske även lite trendiga och funktionella sportkläder som passar perfekt för cykling, löpning, vandring och mycket mer. Vi har utbudet och du väljer. Du vet väl om att du alltid får 100 dagars öppet köp samt fri retur ifall du behöver returnera något från din beställning. Satsa på bra utrustning till din cykel och låt en Zefal Pump få hänga med dig på cykelturen. Du hittar den och mycket mer på Bikester.se.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes