Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Topeak Pumpar 49 Artiklar

Sortera
 
Sida 1 av
1

Köp din Topeak pump på Bikester

Topeak är ett globalt företag som utvecklar och tillverkar förstklassiga cykeltillbehör och friluftsprodukter som till exempel tält, ryggsäckar och mycket mer. Topeak har även ett stort utbud av cykelpumpar som innefattar bland annat golvpumpar, minipumpar och kolsyrepumpar och som alla är fantastiska var för sig. När du verkligen vill satsa på din cykling gäller det att du även satsar fullt ut på nödvändiga tillbehör som håller hög kvalité. Införskaffa en Topeak pump som du kan ta med dig i din packning när du cyklar. Det snabbaste sättet att fylla på luft i cykeln är att välja en kolsyrepump. Med ett enkelt handgrepp och en snabb inblåsning av luft är däcket fullt igen och du kan cykla vidare. En Topeak Pump underlättar verkligen i alla terränger.

Håll koll på trycket

När du väljer en Topeak Pump kan du även välja att komplettera med:
Topeak pump
  • Digital manometer för precision
  • Påfyllningscylindrar
  • Väska för tillbehör
För bästa möjliga resultat behöver du säkerställa att du har exakt rätt lufttryck i dina cykelhjul. Detta är extra viktigt när du deltar i cykeltävlingar av olika slag. Med en digital manometer kan du få fram det exakta lufttrycket och finjustera däckens hårdhet. När du använder dig av kolsyrepumpar behöver du även investera i reservaggregat för påfyllning. Dessa finns som behändigt flerpack och tar väldigt liten plats i din packning. Var rädd om din nya Topeak pump och förvara den i en väska med hårt skal så att den inte blir förstörd om den ligger löst i din packning eller om du inte använder den under en längre tid. Alla pumpar från Topeak är utformade för bästa möjliga ergonomiska handgrepp och både pumphuvud och sockel finns i flertalet olika material.

Handla dina cykeltillbehör bekvämt från oss

Komplettera gärna ditt inköp av Topeak pump med funktionella cykelkläder för olika väderlekar. I vår välsorterade webbutik hittar du ett stort och billigt sortiment av förstklassiga kläder, träningsskor och mycket mer som passar för en aktiv livsstil. När du beställer något från oss får du alltid 100 dagars öppet köp på alla dina varor och det är alltid fri retur ifall du behöver returnera något från din beställning. Topeak pump kan verkligen göra skillnad både i förberedelserna och under din cykeltur. Satsa på välpumpat med en Topeak Pump och beställ den från Bikester.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.