Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Covid-19: Vi fortsätter att leverera som vanligt! - Till vår FAQ

Företagskund

SKS Pumpar

80 Artiklar
Serie
 • 4
 • 9
 • 7
 • 5
 • 2
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
 
Sida 1 av
2

SKS pump på Bikester

Det tyska företaget SKS grundas redan 1921 och började tillverka cykelpumpar under början av 1930-talet. Företaget fick en enorm framgång med sina första pumpar och kunde därför fortsätta både produktionen och utvecklingen av såväl cykelpumpar som fotbollspumpar. SKS var det första företaget som lanserade golvpumpen vilket blev en omedelbar succé och idag finns det en bred variation av pumpmodeller signerade SKS. Här hittar du delar av SKS stora sortiment som innefattar både golvpumpar, minipumpar och dämparpumpar.

Stabilt grepp med golvpump

När du använder en golvpump får du ett stabilt grepp och kan använda båda händerna till att pumpa med. Golvpumparna är dessutom försedda med en manometer som ger dig en tydlig överblick av hur mycket luft som pumpas in. Golvpumparnas funktionalitet är densamma oavsett materialval och du kan bland annat välja om pumpens fot ska vara av plast eller metall. När du väljer en SKS pump kan du vara säker på att du får en cykelpump av högsta kvalité. Cykelpumpar av minimodell är perfekta att packa med när du ska bege dig iväg på korta eller längre cykelturer. Många av handpumparna är försedda med antingen en fot av aluminium eller stål. När du är en van cyklist behöver du även ändamålsenliga kläder som gör att du kan cykla i princip alla väderlekar. Här hos oss hittar du ett stort utbud av bland annat:
SKS pump
 • Cykelbyxor
 • Cykeljackor
 • Cykelhjälmar
 • Mössor kompatibla med cykelhjälm
 • Träningsskor
 • Benvärmare
När man har flera olika sorters cykelkläder blir det lättare att motivera sig själv till att bege sig ut på en cykeltur. Om temperaturen plötsligt faller kan det vara skönt att sätta på sig 3D stickade benvärmare och sätta på sig en tunn och värmande mössa under cykelhjälmen. Förutom sköna och funktionella kläder kan du komplettera din SKS pump med olika reparationssaker så att du är förberedd ifall du plötsligt får punktering eller behöver laga en repa på cykelslangen. Fördelen med att investera i en SKS pump är att flera av dem är kompatibla med bilventiler, dunlopventiler och racerventiler.

Handla online för enkelhetens skull

Onlineshopping är något av det enklaste som finns. Du får en god överblick över alla produkter, storlekar, modeller och färger och med några enkla klick så är varorna på väg hem till dig. En av alla fördelar med att handla från Bikester är att du alltid får 100 dagars öppet köp samt fri retur ifall du behöver returnera något från din beställning. Ta tillfället i akt och uppgradera dig med en förstklassig SKS pump som kommer att underlätta för dig när du behöver fylla på luft i däcken. Du kan med fördel investera i både en golvpump och en minipump så har du garderat dig med cykelpumpar både hemma och på resande fot. Smidigt och bekvämt. SKS pumpar är ergonomiskt utformade och ger dig ett bra pumpgrepp när du pumpar, oavsett modell. Gör som många andra redan har gjort, upptäck den tyska kvalitén från SKS pump och köp den och många härliga sportartiklar från Bikester.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Stängd telefonlinje
Mer information
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes