Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Cube Summer Sale - Äntligen rabatt på CUBE! | UPP TILL 20% RABATT

Företagskund

Knog Cykelbelysning

22 Artiklar
Serie
  • 12
  • 2
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
 
Sida 1 av
1

Köp din cykelbelysning från Knog på Bikester

När du vill prova en ny sorts cykelbelysning ska du leta dig fram till Knogs sortiment. Här finns det många innovativa lösningar och modeller. Klara färger och rolig design kan sägas vara det som främst utmärker Knogs cykelbelysning tillsammans med det skarpa ljuset. Fördelen med att handla Knogs cykelbelysning är att den är otroligt lätt att montera på styret eller styrstången och det behövs inga verktyg alls. Istället använder du dig bara av lätta handgrepp för att fästa belysningen och dessa handgrepp är så lätta att barn kan klara av dem.

Satsa på färger och former

Knogs cykelbelysning passar till alla sorters cyklar, inklusive trehjulingar och springcyklar och faller ofta barnen i smaken. Fördelen med belysningen från Knog är att den kan alterneras mellan fast och blinkande sken och finns i både vitt och rött lyse. Andra saker som är bra att använda sig av vid säker cykling är bland annat:
Knog cykelbelysning
  • Cykelhjälm
  • Reflexväst
  • Ringklocka
Cykelhjälmar har bevisats kunna motstå hårda smällar mot huvudet om olyckan skulle vara framme och därför har du allt att vinna på att använda en godkänd hjälm när du cyklar. Öka gärna din synlighet i mörkret med en reflexväst som gör dig synlig när den träffas av ljuskäglor. Meddela dina medtrafikanter på cykel- och gångbanan att du kommer cyklandes och plinga försiktigt på ringklockan. Ringklockor finns i en uppsjö av modeller, alltifrån traditionellt snitt till barnanpassade varianter.

Här hittar du allt du behöver

Botanisera i vår stora webbutik och upptäck alla fantastiska möjligheter att handla sportkläder och sportprodukter till fantastiska priser. Vi ger dig alltid 100 dagars öppet köp på alla dina köp och fri retur ifall du behöver skicka tillbaka något från din beställning. Se till att synas på cykelvägarna och förse din cykel med en färgglad, sportig och cool cykelbelysning från Knog som du köper här på Bikester.se.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes