Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Covid-19: Vi fortsätter att leverera som vanligt! - Till vår FAQ

Företagskund

CatEye Cykelbelysning

34 Artiklar
Serie
 • 11
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
 
Sida 1 av
1

Cateye cykelbelysning på Bikester

CatEye är ett företag som har nischat sig på att tillverka cykelbelysning och som verkligen gör det med bravur. Cykelbelysning kan tyckas som en liten detalj som man kanske inte behöver fundera så mycket över men faktum är att det är just vad man ska. Det är obligatoriskt att cyklar är utrustade med godkänd och fungerande belysning både framtill och baktill på cykeln och den ska vara tänd från och med skymning ifall du är ute och cyklar på kvällen. När du väljer din belysning från CatEye kommer du att upptäcka en variation av olika sorters cykelbelysning och det finns lampor som passar för alla cyklar.

Lätta att montera

Förr i tiden var det ganska besvärligt att montera ett cykellyse och de flesta var dessutom dynamodrivna. Nu är det andra tider och det finns många modeller av cykelbelysning som är lätta att montera och som till och med kan monteras utan verktyg. När du köper CatEye cykelbelysning kan du bland annat välja på:
Cateye cykelbelysning
 • Batteriindikator
 • Sensor automatik
 • Typ av energikälla
 • Några av de mest avancerade modellerna är försedda med en smart batteriindikator som ger dig full information om hur mycket av batteriet som återstår vilket gör att du aldrig behöver bli förvånad över att lampan en dag inte lyser. Många av cykelbelysningarna från CatEye har väldigt lång brinntid och som riktmärke kan nämnas 600 timmars batteritid. Några av modellerna är utrustade med automatisk sensor och kan ge en ljusvinkel på hela 360°. Dagens cykelbelysningar finns med en mängd olika batterisorter där vissa har längre brinntid än andra och ljusstyrkan kan också variera. Välj helt enkelt den batterikälla som passar dina cykelbehov bäst.

  Handla lysen online

  Handla dina CatEye online och få 100 dagars öppet köp samt fri retur. Här på Bikester.se hittar du allt du behöver för säker cykling.
  ,


  BEHÖVER DU HJÄLP?
  Stängd telefonlinje
  Mer information
  NYHETSBREV
  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
  få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
  Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

  BIKESTERS DATASÄKERHET
  Everyday we get more people on bikes