Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

VDO Cykeldatorer 22 Artiklar

Sortera
Sida 1 av
1

VDO cykeldatorer

VDO utformar smidiga cykeldatorer som inte kostar en förmögenhet. VDO cykeldator ger dig all elementär data som du behöver när du cyklar. Visst händer det att vi handlar enheter och produkter som är något mer avancerade än vad vi mäktar med att lära oss och därför ska du kika in vårt sortiment från VDO som är enkelt, informativt och otroligt användarvänligt.

Håll koll på tiden

När du har monterat din nya VDO cykeldator på styret får du en bra överblick över hastigheten som du cyklar i men även:
VDO cykeldator
  • Medelhastigheten
  • Restiden
  • Temperaturen
  • Distansen
Allt detta och mycket mer ryms i de små cykeldatorerna från VDO beroende på vilken modell du väljer att investera i. Alla VDC cykeldatorer är försedda med stora displayer och tydliga siffror vilket gör det lätt att läsa av alla parametrar. När du vill förbättra din kondition och dina prestationer är det till fördel att kunna mäta hur långt och hur länge du cyklar. Sätt gärna upp egna nåbara mål för att ge dig själv rimliga chanser till att förbättra eller bibehålla dina resultat. Att tävla mot dig själv eller mot andra är vanligtvis motivationshöjande. Du kan välja mellan trådlöst digitala modeller eller analoga motsvarigheter som är försedda med sladd. Valet är ditt och vi har utbudet.

Handla dina cykeltillbehör bekvämt online

I vår välsorterade onlinebutik hittar du ett stort utbud av billiga och bra produkter från idel kända varumärken. När du handlar din VDO cykeldator kanske du även vill passa på att investera i en ny cykeljacka, ett par cykelskor eller varför inte en praktiskt vind- och vattenavvisande skaljacka. Känns cykelturerna långa ibland? Passa på att ta reda på hur långa de verkligen är, och mät distansen med VDO cykeldator som du handlar på Bikester.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.