Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


Polar Cykeldatorer

(0 Artiklar)

HOPPSAN, NÅGOT BLEV FEL?!

Sidan du försökte nå på Bikester kunde tyvärr inte hittas. Kontrollera att du skrev in rätt adress och försök igen.

Använd gärna sökverktyget för att hitta rätt bland produkter, kategorier och märken.

Du kan också gå tillbaka till startsidan.

Behöver du hjälp? Titta på våra kundservicesidor eller använd vårt kontaktformulär.

Bästsäljare

Polar cykeldator hos Bikester

Polar har med sina unika och fantastiska produkter hjälpt oss att hålla koll på våra prestationer sedan i slutet av 70-talet. Företaget har satsat stora summor på att utveckla träningsvänliga enheter som gör att vi kan kartlägga vår träning och våra prestationer. När du köper en Polar cykeldator får du möjlighet att minut för minut följa din hastighet, medelhastighet, hur långt det är kvar till din slutdestination, vilken höjd du cyklar på och fantastiskt mycket mer. Du som vill förbättra dina cykelinsatser har allt att vinna på att investera i en cykeldator. Du kan dessutom överföra all information från din cykeldator till din dator eller surfplatta.

Trampa bort kalorier

När vi cyklar fokuserar vi ofta på olika saker. För vissa är hastigheten det viktigaste, andra blir taggade av att kunna cykla långa distanser och vissa vill gärna få svart på vitt hur många kalorier som bränns under ett cykelpass. Polar cykeldatorer ger dig all denna information och mycket mer. När du tar din cykling på allvar kan du dessutom passa på att komplettera dina tillbehör med:
Polar cykeldator
  • Cykelkläder
  • Cykelskor
  • Cykelväskor
Bekväma cykelkläder av lättviktsmaterial gör att du kan bättra på dina prestationer rejält. Satsa på en softshell-cykeljacka som väger strax över 100 gram tillsammans med tighta cykelbyxor som bevisligen reducerar luftmotstånd. Ge dig själv bättre trampförmåga och stick fötterna i ett par cykelskor för klickpedaler. Behöver du ta med dig lite packning finns det ett stort utbud av både mindre och större cykelväskor att välja bland och du finner modeller i både skinn och textil.

Smidiga inköp och 100 dagars öppet köp

Vår onlinebutik ger dig fantastiska möjligheter att köpa marknadsledande sportartiklar till riktigt slagkraftiga priser. Här hittar du ett stort utbud som passar både barn, dam och herr. Vill du ta din cykling till nya nivåer kommer en Polar cykeldator att bli perfekt. Håll koll på tiden, distansen, kaloriförbrukningen och köp den hos Bikester.se.

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme