Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Cube Summer Sale - Äntligen rabatt på CUBE! | UPP TILL 20% RABATT

Företagskund

Garmin Cykeldatorer

10 Artiklar
Viktiga funktioner
  • 2
  • 1
  • 2
Serie
  • 9
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
Sida 1 av
1

Cykeldator från Garmin

När du har monterat din Garmin cykeldator på styret kommer du att ha full kontroll över din cykling och dina prestationer. Garmin är ett företag som länge tillhört eliten när det gäller utvecklingen av tekniska navigationssystem för både bilar, flygindustrin, sjöfarten men även inom idrottsbranschen och för ett stort antal utomhusaktiviteter. När du aktivt arbetar för att förbättra dina prestationer är en Garmin cykeldator en värdefull investering. Med denna har du full koll på hur långt du cyklar, vilken hastighet du håller och på vilken höjd du cyklar. All denna data och mycket mer kan hjälpa dig att skräddarsy din egen träning och att nå de resultat som du drömmer om.

Flytta data till datorn

Garmin cykeldator är en användarvänlig enhet som gör det möjligt för dig att överföra data till din egen dator eller till din smarta telefon så att du i lugn och ro kan analysera dina cykelprestationer. Förutom hastighetsnoteringar kan du även ha full kontroll över:
Garmin cykeldator
  • Pulsbaserad kaloriförbrukning
  • Hjärtslagen
  • Distansen
Om du saknar någon att tävla mot hittar du en digital kompis i Garmin Edge 510 Team som du kan mäta dina prestationer med. GPS-funktionen som finns i flera av modellerna från Garmin är lika lättanvänd som ovärderlig när du cyklar i obekanta miljöer.

Smart köp

Smarta köp av sportartiklar gör du här hos oss online. Vi ger dig alltid 100 dagars öppet köp och fri retur. Ta din cykling till nya dimensioner och investera i en Garmin Cykeldator som du köper från Bikeser.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes