Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

CatEye Cykeldatorer 11 Artiklar

Sortera
Sida 1 av
1

Cateye cykeldator

CatEye Cykeldator är en bra följeslagare att montera på din cykel. Dessa små datorer håller koll på oändligt mycket information som gör att du kan planera din cykling på ett bättre sätt, anpassa träningen för att förbättra dina prestationer och framförallt se hur långt och snabbt du cyklar. CatEye är ett japanskt företag med säte i Osaka. Företaget bildades 1964 och började med att tillverka cykelbelysning för att sedan påbörja tillverkningen av cykeldatorer. CatEyes första cykeldator presenterades redan 1981 och sedan dess har företaget haft stora framgångar med dessa produkter som bara blir bättre och bättre.

Räkna kalorierna i uppförsbacke

Oavsett var och när du cyklar så förbränner du en hel del kalorier och visst hade det varit roligt att se hur stor din kaloriförbrukning är när du trampar uppför en brant backe. Med CatEye cykeldator Fit CC-PD 100W får du en fin överblick av din egen energiförbrukning under din cykeltur. Andra CatEye cykeldatorer ger dig ytterligare information så som:
Cateye cykeldator
  • Temperatur
  • Höjdnivå
  • Hastighet
Det kan vara bra att hålla koll på utomhustemperaturen. Om termometern plötsligt visar närmre noll grader kan du förbereda dig på att det kan bli halt på underlaget som du cyklar på. Många gillar att mäta olika parametrar och med Adventure CC AT200W kan du hålla koll på hur höga cykelhöjder som du varit uppe på och kanske utmana dig själva att cykla på ännu högre höjd. Hastighetsmätare är inkluderat i flertalet av cykeldatorerna och många ger dig både maxhastighet och medelhastighet. CatEye cykeldator är enkla att montera och du fäster dem bäst på cykelstyret. Batteritiden är lång och själva enheten är trådlös.

Fantastiskt cykelutbud

Bikester ger dig alltid 100 dagars öppet köp och fri retur ifall du mot förmodan skulle ångra ett köp. Passa på att fynda billiga och bra produkter från vårt sortiment. CatEye cykeldator ger dig en bra överblick över din cykling. Skaffa den och andra sportartiklar från Bikester.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.