Craft Underkläder & kortärmat

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

Underkläder från Craft

Det svenska varumärket Craft har under många år specialiserat sig på funktionella sportkläder som passar för en rad olika sorters sporter. En viktig del när du sportar är att alla dina lager av kläder håller god kvalité och transporterar bort fukt genom materialets andningsfunktion. Craft underkläder passar perfekt vid skidåkning, cykling, bergsklättring, vandring och till en rad andra utomhusaktiviteter när du behöver hålla dig varm. När du vill ge dig själv de bästa tränings- och tävlingsförutsättningarna behöver du börja inifrån och ut och satsa på varma, fuktavviskade och bekväma underkläder och då är Craft underkläder ett ypperligt val.

Bekväm passform och nästan sömfritt

Underkläderna från Craft är företrädesvis tillverkade av skön polyester och har alla en ergonomisk passform. Sömmarna är platta och är knappt märkbara vilket medför minskad risk för skav. När du använder dig av Craft underkläder kan du komplettera med:
Craft underkläder
  • Löparstrumpor
  • Huvudbonader
  • Dunjackor
Använd gärna kvalitetsplagg rakt igenom hela din outfit för bästa möjliga komfort. Ett par löparstrumpor med sydd häl och vadderat tåparti ger dig en skön känsla om fötterna. Löparstrumpor finns som både ankelkorta och knälånga. När du tränar under årets kalla månader kan det vara skönt med en varm mössa eller en balaclava. Många av våra mössor är även perfekta att använda under en hjälm tack vare det tunna men varma materialet. Dunjackor är ett av vinterns mest värmande plagg och finns i ett stort antal varianter, färger och storlekar. Du hittar dem alla och mycket mer här på Bikester.

Satsa på värme

Det finns nästan inte någonting som är värre än att frysa. Väderomslag kan komma fort om du vandrar, åker skidor eller är på bergsexpedition. Var alltid förberedd på vad naturen kan överraska dig med och klä dig gärna redan på morgonen med Craft underkläder. Allteftersom vädret skiftar kan du ta av plagg eller ta på dig mer värmande kläder, men du har samma sköna underkläder på dig hela tiden. När du beställer dina billiga kvalitetsvaror från oss får du alltid 100 dagars öppet köp och fri retur ifall du vill returnera någon vara som du beställt. Craft underkläder har klätt många proffsidrottare genom åren och har en trogen och nöjd kundkrets. Varför inte hänga på skaran av nöjda kunder? Craft underkläder är något utöver det vanliga. Enkel design och suverän passform. Beställ dem från Bikster.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme