Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


Alpinestars Skydd

(0 Artiklar)

HOPPSAN, NÅGOT BLEV FEL?!

Sidan du försökte nå på Bikester kunde tyvärr inte hittas. Kontrollera att du skrev in rätt adress och försök igen.

Använd gärna sökverktyget för att hitta rätt bland produkter, kategorier och märken.

Du kan också gå tillbaka till startsidan.

Behöver du hjälp? Titta på våra kundservicesidor eller använd vårt kontaktformulär.

Bästsäljare

Alpinestars skydd på Bikester

Många cykelsporter kännetecknas av höga hastigheter och då är det ett måste att du har ordentliga skydd som tål att ta vissa smällar. Det är dock viktigt att komma ihåg att ett skydd är just ett skydd och att det aldrig går att svära sig fri från skador, tyvärr. Alpinestars har länge fokuserat sin tillverkning på högkvalitativa skydd som skyddar utsatta kroppsdelar när du cyklar. MTB, BMX, downhill och racing är några cykelsporter som kännetecknas av hög fart och tuff terräng och där det verkligen är befogat att använda skydd. Se till att du har bra armskydd, benskydd, ryggskydd och hjälm innan du kliver upp på cykeln. Alla skydd du behöver finns i Alpinestars kollektion.

Bra polstring lindrar smärtan

Många av skydden från Alpinestars är försedda med polstring i form av skumfyllning vars funktion är att dämpa stötar och även ta en viss del av smärtan som du kanske upplever när du faller av cykeln, krockar med den eller på annat oturligt sätt skadar dig. Titta över din skyddsutrustning och komplettera med det som du fattas eller behöver förnya. Här hittar du:
Alpinestars skydd
  • Skydd för skenben
  • Heltäckande ovandel
  • Ryggskydd
Skenbenen är en av kroppens mest utsatta punkter när du cyklar och tillika väldigt känsliga för skador. Skydda skenbenen med heltäckande skydd för bästa effekt. En heltäckande ovandel ger ett utomordentligt bra skydd för både buk, bröst och ryggparti samt för armarna. Fungerar också bra att använda om du kör moped eller MC. Separata ryggskydd finns i flera modeller precis som många andra av skydden från Alpinestars.

Ta del av vår service och vårt stora utbud

När du handlar dina sportprodukter från oss får du automatiskt 100 dagars öppet köp samt fri retur. Upptäck fördelarna med vår välsorterade webbutik som har någonting för alla. När du vill cykla säkert är skydd från Alpinestars det säkraste kortet. Handla skydden direkt från Bikester.se.

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme