Nalini Cykelkläder

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

Nalini cykelkläder

Nalini är ett italienskt företag som redan 1964 syntes i de olympiska spelen som hölls i Tokyo. Kort därefter tog den verkliga produktionen av både träningsskor och cykelkläder väldig fart och idag är Nalini ett välkänt varumärke inom stora delar av sportvärlden. Nalini cykelkläder omfattas bland annat av cykelbyxor av skön kvalité med tight passform som hjälper till att reducera luftmotståndet. Bland Nalini cykelbyxor hittar du även den populära bib-modellen som består av ett par cykelbyxor med tillhörande tight överdel.

Byxor och shorts för flera cykelgrenar

Cykelsporten är idag ett samlingsnamn för flera olika sorters cykelgrenar och Nalinis cykelkläder passar bra till en mängd användningsområden:
Nalini cykelkläder
  • Landsvägscykling
  • MTB
  • Racing/Triathlon
När du satsar helhjärtat på en sport vinner du mycket på att använda dig av ändamålsenliga kläder. Både landsvägscykling och racing i olika former kräver stora prestationer från dig och då finns det ingen tid att justera kläder som inte sitter perfekt. Använd Nalini cykelkläder för bästa komfort och funktion. Många av plaggen är sömlösa i syfte att minska risken för skav och bib-modellerna är försedda med en dold dragkedja som inte känns mot huden. MTB och andra former av crosscykling är synonymt med smuts, damm och lera. Träningskläderna från Nalini tål maskintvätt på upp till 40 grader och behåller sin passform även efter många tvättar. Prova själv får du se.

Växla upp i italiensk nivå

Italien är lite av cykelns hemland och har under årens lopp haft många framgångsrika cyklister inom flera grenar. Passa på att komplettera ditt köp av Nalini cykelkläder med ett par sköna cykelskor, ett par cykelhandskar eller ett par benskydd. Bikester har ett brett, billigt och bra sortiment av massor av sportkläder, skor och tillbehör. Skaffa dig en snygg cykellook och beställ dina Nalini cykelkläder från Bikester.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme