Fjällräven Kepsar

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

Fjällräven kepsar hos Bikester

Fjällräven tillhör ett av de märken som hittat en stabil kundkrets som bara blir större och större. Företaget har funnits sedan 1950-talet och det var även då som grunden lades för bland annat Fjällrävens karakteristiska ryggsäcksmodell. Sedan lanseringen har Fjällräven lanserat flertalet produkter och kläder som är speciellt framtagna för ett aktivt utomhusliv i alla väder så som sovsäckar. Fjällräven kepsar är en traditionell kepsmodell passande för både män och kvinnor och finns i både vinter- och sommarmodell. Färgutbudet varierar och stora delar av färgskalan hamnar på naturnära färger vilket också ger ett perfekt kamouflage.

Storsäljande modell

Fjällräven kepsar har varit en av företagets storsäljare under många år och trenden håller fortfarande i sig. Fördelen med keps är att den är ett perfekt alternativ när det är aningen för varmt för mössa men samtidigt inte varmt nog för att vara barhuvad. När du använder dig av vintermodellen av Fjällrävens keps får du:
Fjällräven keps
  • Öronlappar
  • Skärm
  • Varmt foder
Öronlapparna är fällbara och du kan lätt fälla ner dessa när det blir kyligt ute och då kommer du genast att märka hur varma de är och du klarar dig längre med keps innan du behöver byta till mössa. Skärmen ger ett skönt vind- och solskydd och har ett fast läge. Det varma fodret av filt gör att kepsen står emot en hel del kyla vilket gör Fjällräven kepsen till en perfekt huvudbonad att använda under både hösten och vårvintern.

Satsa på snygg fritid

Snygga friluftskläder ger ett sportigt intryck och med Fjällräven keps på huvudet blir du verkligen ett med naturen. Matcha gärna med funktionella sportkläder så som vindjacka, underställ, regnbyxor och slitstarka vandringsstrumpor. Allt detta och mycket mer hittar du hos Bikester. Vi ger dig dessutom 100 dagars öppet köp samt fri retur. Upptäck klassiska kepsar från Fjällräven. Du hittar dem här på Bikester.se.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme