Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


Alpinestars Cykelhandskar

(1 produkt)

  Användningsområde

Vald:
 •  
 •  

  Handskstorlek

Vald:

  Färg

Vald:
 •  
 •  

  Pris (kr)

 • -
  Välj
SORTERA
Sida1av
1
 
SORTERA
Sida1av
1

Mot nya mål med Alpinestars Handskar

När du vill vara säker på att ha ett bra skydd för dina händer när du cyklar MTB och Gravity ska du använda dig av handskar. Alpinestars har funnits i 50 år och startades av en man vid namn Sante Mazzarolo från en liten stad i Italien. Han arbetade med läder och insåg att han kunde tjäna pengar på att göra skor som skyddade utövare inom den, på den tiden, nya sporten motocross. Detta utvecklades med tiden och i dag gör Alpinestars skyddskläder och utrustning för olika sporter. Alpinestars Handskar står för innovation och utveckling som gör att du kan ta din cykling mot nya mål.
Alpinestars handskar
Här på Bikester säljer vi Alpinestars handskar inom följande kategori:
 • Långa handskar
 • Korta handskar
 • Vadderade
 • Med förstärkta slitytor
Du kan använda våra långa Alpinestars Handskar[/a] som har tight och sportigt snitt för MTB- och Gravitycykling. Handskarna finns i olika färger, modeller och storlekar.

Dina cykelhandskar för olika tillfällen och behov

Alpinestars Handskar som kallas Moab Glove har hög ventilation och silikon i fingrarna för att få ett bra grepp. Dessutom är handflatan förstärkt med DuPont Kevlar ® fiber. Handskarna från Alpinestars Handskarsom kallas för Gravity Gloves har ett Clarino lager för att förbättra hållbarhet och skydda mot nötning. Alpinestars Handskar som kallas för Stratus Glove är är en mellanvikts handske som är vattenresistent och skyddar mot vind, dessutom är den användbar i både varmt och kallt väder. [[h2]]Gör en bra affär - handla på Bikester[[/h2]] Du kan alltid vara säker på att göra en bra affär när du handlar cykelkläder på Bikester. Vi erbjuder 100 dagars öppet köp och beställer du innan klockan 16 skickar vi din order dagen efter. Har du frågor kan du vända dig till vår kundservice som har omfattande kunskaper inom allt som har med cyklar att göra.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme