Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


Lake Cykelskor

(2 Artiklar)
Vald:
  KATEGORIER

  Välj

Vald:
  •  
  •  

  Skostorlek

Vald:

  Färg

Vald:
  •  
  •  

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida1av
1
 
SORTERA
Sida1av
1

Lake cykelskor på Bikester

Lake cykelskor har funnits tillgängliga sedan 1982 och har under tiden genomgått en kontinuerlig förändring för att passa perfekt till en rad olika sorters cykelpedaler. När du tar cyklingen på största allvar bör Lake cykelskor absolut vara med bland dina prioriteringar. I vårt breda sortiment hittar du en rad olika varianter av cykelskor där vissa även passar perfekt som ett par helt vanliga träningsskor eller att ta en promenad i.

Minutiös design ger effekt på cyklingen

När du tar på dig nya Lake cykelskor kommer du att märka att tillverkaren inte har lämnat någonting åt slumpen. Skorna har en perfekt passform som gör att de följer med i fötternas rörelser. Materialet är mjukt och följsamt utan att vara för mjukt och ger exakt den support som fötterna behöver när du cyklar. Lake Cykelskor är designade för att användas till:
Lake cykelskor
  • Landsvägscykling
  • Triathlon
  • MTB
När du cyklar längre sträckor kommer du att märka skillnaden av att använda ett par cykelskor gentemot ett par vanliga gymnastikskor. Cykelskorna ger dig ett perfekt fäste på pedalerna vilket också minskar risken för att du ska tappa fotfästet när du cyklar i höga hastigheter. Triathlon är en välkänd tävlingsform som bara fortsätter att öka i popularitet. När du satsar helhjärtat på denna tredelade tävlingsform har du inte råd att göra avkall på några förberedelser. Lake cykelskor kommer att sitta fint på fötterna när du aspirerar på klungans främre platser. Använd specialdesignade skor när du cyklar MTB. Sportgrenen är tuff och kräver att du har ett stabilt grepp om tramporna. Lake MX 105 är bara en av de robusta och slitstarka cykelskor från Lake som är speciellt framtagna för att passa en cykel-crossbana.

Fina knäppen och generös service

Lake cykelskor knäpper du antingen med kardborreband, så kallad velcro, eller helt vanlig snörning. Välj den modell som passar dig bäst. Passa även på att titta igenom vårt stora sortiment av funktionella kläder och skor som är designade för cykling och utomhusaktiviteter. Använd gärna ett par vindtäta cykelbyxor med förböjda knän tillsammans med ett par Lake Cykelskor. Packa även med dig ett reparationskit som innehåller tätningsmaterial ifall du skulle få punktering. Kom ihåg att du alltid har 100 dagas öppet köp samt fri retur ifall du behöver returnera någon av dina beställda varor. Passa på att ta cyklingen till en ny nivå med professionella Lake cykelskor som du beställer på Bikester.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme