Diadora Cykelskor

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

Bli en vinnare med Diadora Skor

Behöver du nya cykelskor? Testa då våra prisvärda skor från Diadora. Diadora är ett företag som står för innovativa idéer och för att du ska känna dig som en vinnare antingen du tävlingscyklar eller inte. Diadora Skor görs i Italien sedan dess start 1948 men på den tiden gjorde man handgjorda skor för arbete och bergsbestigning. Under 1960 talet började man ändra inriktning och producera Diadora Skor som var mer sportinriktade vilket senare ledde till att de under 1980-talet även började göra cykelskor. De samarbetar med många kända idrottsutövare, bland annat har de arbetat tillsammans med tennisspelaren Björn Borg och fotbollsspelaren Antonio Cabrini.
Diadora skor
I dag fokuserar Diadora på att producera sportartiklar inom tennis, fotboll, löpning och cykling. Fortfarande har företaget kvar sitt historiska arv så som hög kvalitet, teknologi och mode. Därför kan du känna dig lugn på att få en modern sko med bra hållbarhet och form när du köper Diadora Skor. Just nu har vi följande kategorier av Diadora Skor här på Bikester:
  • Cykelskor
  • Strumpor
  • Tillbehör

Forskning för bästa funktion och komfort

När du köper cykelskor från Diadora kan du vara säker på att det ligger mycket forskning bakom varje modell för att få bästa möjliga komfort och funktion. Bland annat använder Diadora sig av NET Breathing System, för att öka sulans transpirationskapacitet och förebygga fukt. Förutom en bra funktion och en skön känsla när du bär dina Diadora Skor kommer de också att ge dig en trendig och sportig look. Så tveka inte att komma igång med din träning om den legat på hyllan ett tag. Eller släng dina gamla skor och köp ett par nya Diadora Skor även om du är en inbiten cyklist.

När du vill ha bra skor till ett bra pris

Då kan du köpa Diadora skor enkelt och bekvämt här på Bikester. Vi har fri frakt för mindre artiklar när du handlar för över 899 kronor och beställer du idag, så skickar vi dina varor i morgon. Dessutom erbjuder vi 100 dagars öppet köp med fri retur. Kontakta vårt kundcenter på e-post: service(at)bikester.se eller på telefon: 08-525 06 500 om du vill veta mer och har frågor om våra produkter.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme