Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


Bont Cykelskor

(0 Artiklar)

HOPPSAN, NÅGOT BLEV FEL?!

Sidan du försökte nå på Bikester kunde tyvärr inte hittas. Kontrollera att du skrev in rätt adress och försök igen.

Använd gärna sökverktyget för att hitta rätt bland produkter, kategorier och märken.

Du kan också gå tillbaka till startsidan.

Behöver du hjälp? Titta på våra kundservicesidor eller använd vårt kontaktformulär.

Bästsäljare

Effektiv cykling med Bont cykelskor

Ett par bra cykelskor ger dig en mycket bättre cykelupplevelse och är verkligen värt att kosta på. Här på Bikester nätcykelbutik finner du cykelskor från Bont för all slags cykling. Det hela började 1975 i Sydney när skridskoåkaren Inze Bont började använda sig av glasfiber på skridskorna. Företaget utvecklade skridskor i högsta kvalitet och började ge sig in på cykelskomarknaden 2007. Även där ville man utveckla och tillverka det allra bästa och man tog därför hjälp av elitcyklister. Bont cykelskor har många funktioner som gör dem effektiva:
Bont cykelskor
  • Bont cykelskor kan formanpassas genom bakning, det vill säga man värmer skorna i ugnen och tar sedan på sig dem och då formas de efter ens egna fötter.
  • De har ett clips under sulan som klickas i pedalen så man får kraft att trampa hela vägen runt, det vill säga rundtramp.
  • Sulorna är styva och tunna vilket gör att man inte förlorar mycket energi.
  • Skorna byggs minimalt på höjden och blir därför mycket stabila.
  • Hålfoten är ordentligt uppbyggd vilket gör dem bekväma.
  • De finns i olika bredder för att passa alla.

Många funktionella modeller

Här på Bikester hittar du Bont cykelskor i flera snygga modeller för både racer- och mountainbikecyklisten och för både tävlingscyklisten och motionären. Här finner du också tillbehör såsom [a href="https://www.bikester.se/cykelklaeder/cykelskor/oeverdragsskor.html"]skoöverdrag[/a]. En populär modell av Bont cykelskor är Bont Vaypor som finns i många varianter. Den är hård och lätt och värmbar för att passa perfekt. Bont Zero är en exklusiv modell som används av världsmästare. Det är den lättaste och mest aerodynamiska modellen, en toppmodern racingsko, och naturligtvis värmbar. Med Bont cykelskor får du alltid kvalitet och funktionalitet.

Enkelt och tryggt på Bikester

Bikester är alltså rätta stället att köpa sina Bont cykelskor, och här finner du även allt annat en cyklist kan behöva. Ta till exempel en titt på det stora utbudet av tuffa cykelhjälmar. Det är enkelt att beställa, beställningen skickas inom 24 timmar och du har den inom ett par dagar. Det är också tryggt att veta att returrätten alltid är 100 dagar. Så tveka inte, unna dig en ny cykelupplevelse med Bont cykelskor!

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme