Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


Bell Barn- & juniorhjälmar

(9 Artiklar)

  Huvudomkrets (cm)

Vald:

  Färg

Vald:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr)

 • -
  Välj

  Kundrecensioner

Vald:
SORTERA
Sida1av
1
 
SORTERA
Sida1av
1

Bell barnhjälmar hos Bikester

Det är vetenskapligt bevisat att cykelhjälmar har en stor och skyddande funktion för huvudet om olyckan skulle vara framme. Barn som cyklar ska alltid ha cykelhjälm på sig och det är sällan någon som ifrågasätter detta. Bell barnhjälm finns i flera olika utföranden när det gäller storlek och färg och du kommer garanterat att hitta en hjälm som passar för ditt barns huvud.

Säkerheten framför allt

Föräldrar är alltid måna om att ge sina barn det bästa. Bell cykelhjälm är verkligen något av det bästa som dina barn kan få. Oavsett om barnet cyklar på egen cykel eller åker bakpå i en cykelsits behöver de skydda huvudet. Bikesters utbud av Bells barnhjälmar har bland annat:
Bell Barnhjälm
 • Ventiler
 • Insektsnät
 • Baklyktor
Barnhjälmar har något färre ventiler än vuxenhjälmar och är vanligtvis 7 till antalet. Insidan av hjälmen är försedd med ett praktiskt insektsnät som skyddar huvudet mot flugor, mygg och annat som kommer flygande. På senare år har många tillverkare försett sina cykelhjälmar med baklyktor och så även Bell. Baklyktan är placerad vid nackpartiet och är lätt att sätta på och stänga av. Ljuset är ett rött sken som är helt godkänt. När du köper en Bell barnhjälm kan du vara säker på att du får en trafiksäker hjälm som uppfyller alla de lagstadgade krav som ställs på dagens cykelhjälmar. Barnhjälmarna kan användas när barnet cyklar på trehjuling, balanscykel, lär sig cykla med stödhjul eller cyklar på egen hand på en vanlig tvåhjuling. Barn har oftast favoritfärger och här hittar du många trevliga färgkombinationer på hjälmarna från Bell. Hjälmarna är dessutom väldigt enkla att justera så att de sitter perfekt på huvudet. Med One-step-tekniken ställer du in hakbandet så att hjälmen sitter stadigt på huvudet. Även hjälmens innanmäte kan anpassas genom att vrida på det bakre reglaget.

För små hjälmar gör ingen nytta

Barn växer fort och behöver därför få en ny cykelhjälm mellan varven. Kontrollera så att ditt barns hjälm sitter bra och ger ett tillfredställande skydd. Vid minsta tecken på att hjälmen är för liten bör du köpa en ny. Bikester är webbutiken som alltid har öppet och här kan du handla när du har tid. Vi ger dig alltid 100 dagars öppet köp samt fri retur ifall du behöver returnera en vara. Tveka inte att ge ditt barn ett perfekt huvudskydd. Bell barnhjälm är ett ypperligt val och du hittar dem här på Bikester.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme