Dragon Goggles

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

Dragon MX Goggels för de smutsigare förhållandena!

Finns det något härligare än att susa fram över stock och sten, med leran sprutande runt ansiktet? Knappast! Men med fart och fläkt ökar också kraven på säkerhet. Både din egen, och dina fellow riders. Med Dragon MX Goggles blir du både stilsäker och säker på din cross!
Dragon goggles
Dragon Alliance har sedan starten i Kalifornien 1993 varit ledande inom skidglasögon och senare även cykelglasögon. De har i samarbete med framstående surfare, snowboardåkare och bikers utvecklat sina innovativa, funktionella och högkvalitativa produkter. Dragon MX Goggles är ett självklart och säkert val för dig som vill ha stil och design, men inte ge avkall på kvalitet och funktion:
  • Dragon MX Goggles är tillverkade i polykarbonat, som är otroligt tåligt samtidigt som det har goda vatten- och smutsavstötande egenskaper.
  • Microfleecefodret inuti Dragon MX Goggles anpassar sig efter din egen ansiktsform, för att ge den allra bästa komfort.
  • Dragon MX Goggles har ett väl utvecklat ventilationssystem vilket gör att frisk luft alltid kan cirkulera.
  • Den flexibla lexan-linsen är behandlad med AFT (Anti-Fog-Treatment) och garanterar en im-fri sikt. Oumbärligt för dig som gillar downhill!
  • Det super-elastiska bandet är justerbart och gör det möjligt att välja om man vill ha glasögonen utanpå eller innanför hjälmen.

Både snygga och smarta, alltså!

Precis vad du förtjänar! Med Dragon MX Goggles kör du precis när du vill och hur du vill. Med ett par Dragon MX Goggles har du alltid ett par glasögon som funkar, vilket ljusförhållande som än råder. Med ett enkelt grepp kan du nämligen byta glas i dina goggles och kan således använda samma par i dagsljus som i skymning. I snöblänk eller duggregn. Du riskerar inte heller att få irriterande flygfän eller sprutande gruskorn i ögonen. Svetten hålls effektivt undan och du kan till fullo koncentrera dig på din cykelupplevelse. Dragon MX Goggles skyddar naturligtvis också till 100 % mot den skadliga UV-strålningen, och med en mängd olika färger och mönster att välja på hittar du garanterat ett par läckra Dragon MX Goggles och andra tillbehörsom matchar din personliga stil!

Så, dags för ett par nya favoriter?

När du handlar på bikester.se får du tillgång till ett stort sortiment av kvalitetsprodukter, vart du än befinner dig! Stora inköpsvolymer garanterar dig också bästa möjliga pris. Har du frågor finns alltid Bikesters kunniga medarbetare endast ett mail, eller ett telefonsamtal bort. Och för att du ska bli garanterat nöjd får du generösa 100 dagars öppet köp! Skulle varan mot förmodan inte motsvara dina förväntningar har du fri retur. Och det bästa- du behöver inte vänta! Beställer du innan k 16.00 skickas dina varor redan nästa dag!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme