Oakley Solglasögon

(106 Artiklar)

  Välj

Vald:
 •  
 •  
 •  

  Syfte

Vald:
 •  
 •  

  Färg

Vald:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr)

 • kr - kr
  Välj

  Kundrecensioner

Vald:
SORTERA
Sida1av
2
 
SORTERA
Sida1av
2

Köp dina Oakley solglasögon på Bikester

Oakley solglasögon innefattar ett enormt stort sortiment av förstklassiga glasögon som tillverkats med hög teknologi. Vi på Bikester är stolta återförsäljare av detta Kalifornienbaserade märke. Företaget lanserades på 1970-talet och vände sig då främst till idrottsmän och kvinnor. Idag är Oakley solglasögon välkända inom sportens värld på alla kontinenter och har även vunnit en stor icke-sportande kundkrets.

100% UV-säkert

Oakley solglasögon har 100 % UV-skydd vilket betyder att solens skadliga strålar inte når ögats känsliga delar. Företaget har stor och bred kunskap när det gäller att tillverka solglasögon och genom grundlig forskning och noggranna tillverkningsprocesser har Oakley intagit en världsledande position när det gäller solglasögon. Det är aldrig farligt med lite UV-strålning men om du kontinuerligt utsätter dina ögon för det farliga UV-ljuset kan du på sikt drabbas av skador. Det är viktigt att komma ihåg att solen alltid avger UV-strålning både när den lyser starkt och vid molnigt väder. Oakley solglasögon är konstruerade så att de inte släpper igenom UV-ljuset och många av modellerna har även en reglerad nivå för ljusgenomsläpp. Det finns olika nivåer på hur mycket ljus som glasögonen släpper igenom och i vissa lägen och miljöer kan det vara skönt med ett reducerat ljusinsläpp. För att ge ett exempel kan du inom kollektionen från Oakley hitta solglasögon med ett ljusgenomsläpp på strax över 20 % upp till ungefär 70 %. Det kan ibland kännas ansträngande när du vistas i miljöer som präglas av konstant solljus under dygnets ljusa timmar. Under dessa förutsättningar kan det vara skönt att kunna växla mellan olika sorters glasögon. Oakley solglasögon spänner över många modeller och här finns verkligen någonting för alla.

Cool look

Oakley solglasögon har satsat lika mycket på hög teknologi som snygg och cool design. Här hos oss på Bikester hittar du många olika sorters glasögon. Du kan välja på glasögonramar som har neutrala färger som vitt och svart men du ges även möjlighet att välja ett par bågar som sticker ut. Vilken är din stil? Brukar du hålla dig till traditionella färger? Nu ges du möjlighet att prova en ny stil. Satsa på ett par färgstarka glasögon som matchar med dina träningskläder eller med din outfit i skidbacken. Det är inte bara glasögonbågarna som finns i olika färger. Inom Oakley solglasögon hittar du många modeller med tonat glas, enfärgat eller flerfärgat glas. Vad sägs om ett par lila-tonade glas tillsammans med ett par svarta blanka glasögonbågar eller ett par orangea glas tillsammans med tvåfärgade bågar? Designutförandena på glasögon från Oakley är många och du kommer garanterat att hitta ett par som är perfekta för dig. Känner du för att hålla en klassisk och traditionell look hittar du ett stort urval av neutrala glasögon i exakt samma förstklassiga kvalité som övriga sortimentet.

Många användningsområden och smarta tillbehör

Många förknippar solglasögon som något som endast används under sommaren. Detta är förvisso rätt men ett par solglasögon kan vara avlastande för ögonen under andra delar av året också. Den stora fördelen med Oakleys solglasögon är att de passar till många olika tillfällen. Använd solglasögonen när du är på golfbanan, cyklar, joggar, åker skidor eller utövar någon annan av dina favoritsporter. Företagets filosofi är nämligen att idrottsmän och idrottskvinnor ska kunna genomföra sina träningspass oavsett väder och med de rätta attributen är detta fullt möjligt. När du väljer dina glasögon från oss kan det vara som så att olika tillbehör är inkluderade beroende på modell. Vi har glasögon som bland annat inkluderar och/eller har:
Oakley cykelglasögon
 • Fodral
 • Näskuddar
 • Växelkonstruktion
Ta för vana att alltid vara rädd om dina glasögon. När de inte sitter på näsan ska du förvara dem i ett fodral. Några av våra modeller levereras med tillhörande fodral. Detta kommer väl till pass när du till exempel måste packa ner solglasögonen i din packning eller när du inte använder dem under en längre tid. Ifall de glasögon som du beställer inte inkluderar ett fodral finns det fodral att köpa separat. Här på Bikester har vi det mesta och glasögonfodral till dina solglasögon är inget undantag. Ett hårt fodral är väldigt skyddande och rekommenderas starkt.
Det kan faktiskt hända att solglasögonen kommer att trycka lite på näsbenet. Alla våra solglasögon håller en förstklassig standard och näspartiet är särskilt utformat för att vara bekvämt och inte orsaka skav. Om du upplever att du vill förstärka de mjuka delarna på näspartiet ska du välja ett par Oakley solglasögon som levereras med extra näskuddar. Dessa är lätta att applicera och du kan även byta dem när du upplever att du behöver nya.
Många av våra solglasögon är tillverkade med så kallad växelkonstruktion. Detta innebär att ramen och glasen kan frigöras från varandra och du är på så sätt fri att mixa och matcha glas och bågar efter tycke och smak. Du kan välja att köpa ett par solglasögon med växelkonstruktion och även investera i ett eller flera par extra glas. Detta ger definitivt ett väldigt sportigt och coolt intryck och gör sig perfekt både i och utanför sportens värld. Prova så får du se.

Inte bara rakt fram

Oakley solglasögon och många andra leverantörer har satsat hårt på att utveckla solglasögon som ger dig ett stort och brett perifert seende. Vi är många gånger beroende av att kunna se det som händer vid sidan om oss och om du befinner dig ute i solen är det inte alltid lätt att vända sig om utan att bli bländad. Det är viktigt att du satsar på ett par solglasögon som är utvecklade för perifert seende. När du befinner dig på golfbanan är det bra att ha full koll åt sidorna ifall en golfboll plötsligt kommer farande. I löparspåret kan det vara nödvändigt att kasta ett par blickar bakåt för att hålla koll på konkurrenterna och det är av yttersta vikt att du har perfekta solglasögon när du kör bil. Oakley solglasögon med perifert seende är den ultimata lösningen när du vill ha full koll och samtidigt ett tillförlitligt UV-skydd.

Kundanpassat urval och service

Nu är det upp till dig att välja dina nya snygga Oakley solglasögon. Ge dig själv en snygg look när du kompletterar din redan trendiga träningsstil med ett par snygga och ultracoola solglasögon. Genom att både tänka på säkerhet och modern design har Oakley skaffat sig ett stort försprång på den internationella marknaden av tuffa sportglasögon. Gillar du inte att idrotta men gillar en trendig look; ja, då har du kommit helt rätt. Här finns det glasögon för alla. Hos Bikester är vi dessutom otroligt kundfokuserade vilket betyder att du får 100 dagars öppet köp på alla dina varor. Om du av någon anledning behöver returnera en beställd vara kan du göra det helt kostnadsfritt då vi bjuder på frakten. Kom ihåg att ju mer ändamålsenliga kläder och tillbehör som du har desto mer kan du fokusera på dina sportprestationer. Med ett par UV-säkra solglasögon på näsan kan du utan vidare genomföra ett helt löparpass, en runda i längdspåret eller gå en 18-hålsrunda utan att behöva göra avbrott för att solen känns besvärande. Vårt inspirerande utbud ger dig även möjlighet att prova olika färgkombinationer. Ett par gröna glasögonbågar med tonade glas, eller starkt gula glas tillsammans med vita skalper med märkesloggan väl synlig ger ett tufft och modemedvetet intryck. Tveka inte att handla dina nya Oakley solglasögon från oss på Bikster.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme