Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


Craft Barnkläder

(3 Artiklar)

  Barnstorlek

Vald:

  Färg

Vald:
  •  
  •  

  Pris (kr)

  • -
    Välj
SORTERA
Sida1av
1
 
SORTERA
Sida1av
1

Craft barnkläder för aktiva barn

Om man sportar vill man naturligtvis ha funktionella och snygga sportkläder, och det gäller även barnen. I nätbutiken bikester.se hittar du det mesta för cyklisten, och även Craft barnkläder för barnen. Företaget Craft började 1973 med Anders Bengtssons upptäckt att materialet polyester skulle passa bra till träningskläder eftersom det inte blir vått på utsidan och fibern tar upp minimalt med fukt. Först ingick man i Eiser-koncernen, men bildade ett eget aktiebolag 1977 under namnet Craft of Sweden. Utvecklingen har fortsatt och från och med 1996 heter man Craft of Scandinavia. Tillsammans med kända idrottare satsar företaget stort på kläder för främst längdskidåkning, löpning och cykling. Viktigt att tänka på vid köp av sportkläder för barnen och som du kan vara säker på att Craft barnkläder uppfyller är:
Craft barnkläder
  • Komfort: De ska sitta bekvämt och inte skava.
  • Funktion: De ska fungera för barnens sportaktiviteter.
  • Estetik: De ska vara snygga.
  • Prisvärdhet: De ska vara i bra kvalité och hålla länge.

Funktionella sportkläder

Craft barnkläder passar för cyklande barn, och på Bikester kan du också komplettera med till exempel ett par matchande cykelhandskar. För Craft barnkläder är det självklart att barnen ska ha lika funktionella och snygga sportkläder som vuxna. Att kläderna har en bra passform och är tuffa gör träningen roligare, och det är viktigt att ta fasta på allt som uppmuntrar barnen att röra på sig. Craft barnkläder erbjuder bland annat cykeltröjor i en avslappnad och vid passform i följsamt och ventilerande polyestermaterial och cykelbyxor i ergonomisk passform i vind- och vattenavvisande material som andas. Med Craft barnkläder blir det extra roligt för den unga cyklisten att trampa iväg!

Bra service på Bikester

När du handlar på Bikester får du bra service. Där finns ett stort kunnande när det gäller cyklar och cykelkläder. Efter att du beställt Craft barnkläder dröjer det inte många dagar innan barnen kan börja använda dem. Och skulle det vara något problem har man alltid 100 dagars returrätt. Passa också på att titta igenom Bikesters stora utbud av barncyklar. Låt Craft barnkläder bidra till att ditt barn upptäcker tjusningen med cykling!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme