Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Selle SMP Sadlar 0 Artiklar

Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.
Bästsäljare

Selle SMR sadlar hos Bikester

Selle SMP är företaget som växte fram efter andra världskrigets slut och började producera cykelsadlar. Detta italienska företag har under åren haft stora framgångar med sina ergonomiskt utformade sadlar och syns även väldigt ofta i stora tävlingssammanhang som till exempel Giro d’Italia. Här på Bikester.se har vi ett stort sortiment av förstklassiga sadlar från Selle SMP som är designade så att du ska kunna cykla längre sträckor utan att känna obehag.

Sadlar för många områden

Genom att cykla vinner du många positiva hälsoeffekter som exempelvis ökad kondition, uppbyggnad av muskler och en bra blodgenomströmning. Det är viktigt att du undviker fällorna som eventuellt kan ge dig skav och obehagskänsla och som gör att du måste bryta din cykeltur. Satsa på en skön och bekväm Selle SMP sadel som är utformad efter kroppens anatomi och försedd med skonsam fyllning och ytmaterial. Från Selle SMP kan du utrusta din cykel med sköna sadlar som passar till:
Selle SMP sadel
  • Landsvägscykling
  • Trekking – MTB
  • City-cykling
När du deltar i ett landsvägslopp eller är ute på en långtur utan att tävla vinner du otroligt mycket på att ha en bekväm sadel. Många av sadlarna är tillverkade med en stålkonstruktion på undersidan vilket gör att de även passar till en rad olika sadelstolpar. När du cyklar i tuffare terränger på crossbanor och i skogen behöver du en sadel som kan ta emot stötar och dämpar hårda nedslag. Unna dig en skön sadel när du cyklar i stadstrafik. Ojämna kullerstensgator blir mer bekväma med en skön sadel på cykeln.

Stort utbud av cykelprodukter

Selle SMP sadlar är bara en av alla de produkter som finns hos Bikester. Vi ger dig alltid 100 dagars öppet köp och du får alltid fri retur. Utrusta din cykel med en bekväm Selle SDM sadel som du hittar här hos oss på Bikester.se

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.