Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


Selle San Marco Sadlar

(4 Artiklar)

  Välj

Vald:
  •  
  •  

  Färg

Vald:
  •  

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida1av
1
 
SORTERA
Sida1av
1

Selle San Marco sadel hos Bikester

Selle San Marco är ett italienskt varumärke som har en gedigen historia bakom sig. Företaget grundades i början av 1940-talet och började med framgång producera läderprodukter. Nu är företaget en av världens ledande tillverkare inom cykelsadlar. Selle San Marco har under många år varit flitigt representerade i kända cykeltävlingar i bland annat Italien och Frankrike. Här på Bikester hittar du ett stort urval av bekväma och snygga sadlar från Selle San Marco.

Förbättra prestandan med innovativa sadlar

Det finns många sätt som möjliggör ökad prestationsförmåga. Träning och åter träning ger i bästa fall resultat men det är även viktigt att se till att din cykel är utrustad med kvalitetstillbehör. Selle San Marco sadel är ett ypperligt val för dig som tar cyklingen på största allvar. Sadlarnas utformning varierar beroende på till vilken cykel de ska användas. Några är dämpade, andra mjukare och vissa är långsmala. Oavsett vilken typ av sadel som du väljer kan du vara säker på att en sadel från Selle San Marco kommer att göra märkbar skillnad när du cyklar. Här på Bikester hittar du dessutom förstklassiga:
Selle San Marco sadel
  • Cykelkläder
  • Cykelskor
  • Reflexdetaljer
  • Pedaler
Cykelkläder kännetecknas av en åtsittande och kroppsnära design som minskar luftmotståndet när du cyklar. Bikester erbjuder ett brett sortiment av kläder för både herr och dam och du kommer att hitta värmande benvärmare, sköna cykelbyxor och tröjor, sömlösa strumpor och mycket mer. Välj gärna specialanpassade cykelskor som ger dig ett bra och stabilt grepp om tramporna. Vi har skorna som passar till moderna klickpedaler och till traditionella pedaler.
Använd gärna reflexdetaljer när du cyklar under dygnets mörka timmar. Reflexförsedda kläder, extra cykelreflex och varför inte en pannlampa. Allt detta hjälper dig att synas i trafiken. Många av våra cyklar levereras utan pedaler vilket gör att du själv är fri att välja vilken typ av pedaler som du vill ha. Passa även på att komplettera din beställning med en skön Selle San Marco sadel. Allt och mycket mer hittar du här på Bikster.se

Bikester.se finns här när du har tid

Fördelen med att handla online är att det alltid är öppet och du står alltid först i kö. Du får alltid 100 dagars öppet köp och vi bjuder på returen ifall du behöver returnera en vara. Var snäll mot dig själv och ge dig en bekväm cykelsadel. Du kommer att märka skillnad när du monterar Selle San Marco sadel på din cykel som du beställer här på Biketer.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme