Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


SDG Sadlar

(1 produkt)

  Färg

Vald:
  •  

  Pris (kr)

  • -
    Välj
SORTERA
Sida1av
1
 
SORTERA
Sida1av
1

SDG sadlar online på Bikester

Tillverkningen av cykelsadlar är idag en stor industri där komfort, kvalité och prestanda är några av ledorden som styr processen. Idag finns det en rad olika varumärken som saluför cykelsadlar och SDG är ett utav dem. Detta företag har mångårig erfarenhet inom cykelbranschen och arbetar ständigt med att förbättra sina cykelprodukter. Valet av cykelsadel kan vara väldigt avgörande för hur långt du kommer att orka cykla. Även om det är långt kvar till mjölksyran gör sig påmind kanske du behöver bryta ett cykellopp för att sadeln inte lever upp till de egenskaper som den borde. Se till att utrusta din cykel med perfekta tillbehör och en SDG sadel är en ypperlig investering.

Alla sporter har sin egen sadel

Flera av cykelsporterna har många likheter men det finns även en hel del som skiljer dem åt. SDG har utvecklat flera sadelkollektioner som passar bra till:
SDG sadel
  • Mountainbike
  • Landsvägscykling
  • Racing
  • BMX
Flera av sadlarna som är tillverkade för mountainbike och BMX har ett slitstarkt yttermaterial av nylon och vissa är även försedda med extra böjbara kanter och en fjädrande stomme; även kallad bel-air konstruktion. När du cyklar längre sträckor på landsväg och på andra plana underlag är det viktigt att du får maximal komfort och kan sitta på sadeln under flera timmar utan att det känns obekvämt. SDG sadlar för landsvägs- och racercykling är försedda med en mjuk ultralätt fyllning som anpassar sig efter dina rörelser. Många av sadlarnas yttermaterial är helt sömlösa vilket minskar risken för skav. Du kan välja på olika material som till exempel kolfiber, mikrofiber och syntet.

Komplettera med bra cykelprodukter från Bikester.se

När du handlar din SDG Sadel från Bikester kan du även passa på att investera i bland annat en ny sadelstolpe, pedaler eller ett par sköna cykelskor. Här hittar du marknadsledande produkter inom cykling, funktionskläder och en rad olika träningsskor. Ibland kan det vara skönt att variera sig lite och du kan med fördel växla mellan olika sadlar beroende på var och hur långt du cyklar. Under en längre cykeltur är du mer betjänt av en mjuk och följsam sadel och för kortare sträckor kanske det passar bättre med en hårdare sadel. Hårda och ojämna underlag kan ibland upplevas som väldigt ansträngande för kroppen att cykla på. Med god fjädring i både fram- och bakgaffeln samt i sadel får du en dämpad cykling som är betydligt mer skonsam för kroppen. Satsa på kvalité från början till slut och anslut dig till den stora skaran som redan har investerat i en SDG Sadel. Beställ din SDG Sadel hos Bikester.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme