Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


Tubus Pakethållare

(0 Artiklar)

HOPPSAN, NÅGOT BLEV FEL?!

Sidan du försökte nå på Bikester kunde tyvärr inte hittas. Kontrollera att du skrev in rätt adress och försök igen.

Använd gärna sökverktyget för att hitta rätt bland produkter, kategorier och märken.

Du kan också gå tillbaka till startsidan.

Behöver du hjälp? Titta på våra kundservicesidor eller använd vårt kontaktformulär.

Bästsäljare

Tubus pakethållare på Bikester

Tubus kan konsten att hålla packningen på plats. I över 18 år har företaget haft ständiga framgångar med sina pakethållare för cyklar. Pakethållare underlättar enormt mycket när du ska transportera varor på din cykel och är definitivt oumbärligt om du är på cykelsemester. Tubus har ett brett sortiment av olika alternativ för att skapa lastutrymme på din cykel. Många av pakethållarna är specifikt framtagna för att passa hjulets diameter så var noga med att du väljer hållare efter hjulets dimension. Pakethållarna från Tubus passar det stora flertalet av cyklarna som finns på marknaden idag med undantag av vissa tävlingscyklar.

Enkla att montera

Tubus pakethållare finns med flera olika sorters monteringsalternativ och kan fästas både bak- och framtill på din cykel. Satsa gärna på minst en pakethållare, gärna två när du ska cykla längre sträckor och behöver ha med dig mycket packning. Inför en lång cykeltur är det också bra att ha med följande i packningen:
Tubus pakethållare
  • Reparationskit
  • Extra slang
  • Cykelpump
Packa gärna med ett mindre eller ett större kit med verktyg som kan vara bra att ha om du behöver utföra några reparationer längs vägen. Minst en extra slang är perfekt att packa med och här kan du välja bland en rad olika sorters slangar. Några finns som extra slitstarka vilket är att föredra om du cyklar på ojämn terräng. En minicykelpump tar inte särskilt stor plats och finns i flera olika modeller.

Vårt breda sortiment innehåller allt för ett aktivt liv

När du handlar dina varor online får du alltid 100 dagars öppet köp samt fri retur. Här hittar du allt du behöver för din sport och dina friluftsaktiviteter. Vi har utbudet som passar både barn, dam och herr. Prova något nytt och bege dig ut på en skön cykelsemester. All din packning spänner du fast på en pakethållare från Tubus som du köper på Bikester.se.

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme