Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

SRAM Kassetter 27 Artiklar

Användningsområde
 • 22
 • 13
 • 11
 • 9
Systemkompatibilitet
 • 1
 • 3
 • 8
 • 6
 • 7
 • 3
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
 
Sida 1 av
1

SRAM kassett på bikester

Det amerikanska cykelföretaget SRAM har länge varit ett av världens ledande varumärken när det gäller tillverkningen av cykeltillbehör så som kedjor, bromsar och växelkassetter. Många träningscyklar, standardcyklar och andra cyklar så som MTB är väldigt beroende av välfungerande kassetter som klarar av snabba växelbyten där kedjan smidigt förflyttar sig mellan de olika kuggarna. Här på Bikester hittar du ett stort utbud av SRAM kassetter och kedjor som kommer att göra märkbar skillnad på din cykling och serviceintervall.

Länkade kedjor och kompatibla kassetter

När du väljer tillbehör till din cykel kommer du att upptäcka att det finns en rad varumärken att välja mellan varav SRAM är ett utav dem. Utrusta din cykel med toppkvalité på både kedjan och kassetten så får du hållbara produkter som även bidrar till längre serviceintervall. Många av kassetterna är tillverkade av lättviktsmaterialet aluminium som har lång hållbarhetstid och som du ger rent med hjälp av en trasa. Andra fördelar när du väljer SRAM kassett är du kan välja på olika:
SRA; kassett
 • Färger
 • Dimensioner
 • Växelsystem
Växelkassetterna är tekniskt avancerade med ett snyggt utseende där du kan välja bland en rad olika färger så som tvåfärgat, svart, silver, grått och guldlikande. Växelkassetter är specifika till både mått och funktion och därför är det viktigt att du försäkrar dig om att du får absolut rätt dimensioner som passar till din cykels baknav. Om du dessutom införskaffar en ny kedja, även denna från SRAM, har du alla förutsättningar att nästan obemärkt kunna byta växel och lägga dig ännu längre fram i klungan eller bara tävla med dig själv.

Noggranna förberedelser lönar sig i längden

Oavsett om du ska cykla en längre eller kortare tur är det alltid till fördel att vara väl förberedd och gärna serva cykeln så att du säkerställer att allting fungerar. Du kan även packa med dig en mängd olika sorters tillbehör och reservdelar ifall du helt plötsligt skulle få ett mindre eller större haveri. Här på Bikester hittar du ett välsorterat utbud av cykeltillbehör till en mängd olika sorters cyklar. Varför inte satsa på ett reparations-kit som innehåller tätningsmaterial och klister ifall du skulle få punktering? Du kan även passa på att packa ner en liten kolsyrepump som snabbt och enkelt fyller däcket med luft. Andra saker som kan vara bra att ha med på cykelturen eller på tävlingen är bland annat extra lampor, reservslangar, kedjelås, en reservkedja och cykelolja. Bikester har allt för dig som vill vara aktiv och därför hittar du även en rad olika funktionskläder, träningsskor och cykelskor som hjälper dig att hålla din träningsmotivation på topp. Hos oss kan du handla dygnet runt och du får alltid 100 dagars öppet köp samt fri retur. Välkommen att utrusta din cykel med SRAM kassett som du hittar hos Bikester.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.