Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

SRAM Hjul & Nav 9 Artiklar

Utformad för E-cyklar
  • 1
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
Sida 1 av
1

SRAM cykelhjul på Bikester

SRAM är ett amerikanskt varumärke som funnits på marknaden i flera decennier och som vunnit en stor och trogen internationell kundkrets. Om cykling är ett av dina stora intressen är det självklart att du ska utrusta cykeln med kvalitetstillbehör som verkligen höjer prestandan. Med SRAM hjul får du förstklassiga hjul som verkligen bidrar till en märkbar skillnad när du cyklar.

Navet gör skillnad

När det gäller att plocka ihop delar till din cykel kan du med fördel hålla dig till några få märken. Genom att välja samma märken på till exempel både hjul och nav kan du vara säker på att komponenterna fungerar bra ihop. Här på Bikester.se hittar du ett stort utbud av både SRAM hjul och nav som passar till flera olika former av cykling likt till exempel:
SRAM cykelhjul
  • Stadscykling
  • MTB
  • Trekking
Stadscykling är en perfekt motionsform som kräver att du har en cykel som du kan lita på. Oavsett märke på din cykel kan du införskaffa och montera både SRAM hjul och nav på din cykel. Var uppmärksam på att matcha hjulens och navets dimensioner och läs noggrant igenom specifikationen innefattande måtten på din cykel.
När du cyklar MTB eller trekking är det oftast tuffa tag som gäller och då är det nödvändigt att din cykel är utrustad med stabila hjul. När du satsar på SRAM hjul kommer du definitivt att märka skillnaden. Många av baknaven från SRAM är kompatibla med ett visst sorts bromssystem som till exempel skivbromsar som är vanliga på mountainbikes. Ta reda på vilken sorts broms din cykel har och matcha sedan ihop ditt köp med ett nav från SRAM. Glöm inte att även välja hjul, gärna ett SRAM hjul av aluminium, samt ett slittåligt och punkteringsfritt däck.

Stort utbud och öppet köp i 100 dagar

När du handlar dina SRAM Hjul kan du även passa på att titta igenom vårt stora och välsorterade sortiment. Här hittar du funktionskläder, träningsskor, cykelskor, cyklar och många andra kvalitetstillbehör från ledande varumärken. Vi ger dig alltid 100 dagars öppet köp samt fri retur ifall du behöver returnera en vara. Vårt sortiment förnyas ständigt för att du ska kunna ta del av marknadens bästa cykelprodukter och sportartiklar. Titta gärna in här på vår sida med jämna mellanrum så att du håller dig uppdaterad med våra nyheter. När det blir dags att handla SRAM Hjul till din cykel hittar du sådana och mycket mer hos Bikester.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.