Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

VINTERSÄSONG – Klara, färdiga, fynda!

Företagskund

Shimano Hjul & Nav

186 Artiklar
Serie
 • 7
 • 12
 • 5
 • 24
 • 4
 • 4
 • 10
 • 7
 • 5
 • 8
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
 
Sida 1 av
4

Shimano hjul hos Bikester

Shimano är ett världsledande japanskt företag som grundades i staden Sakai City år 1921. Företaget har specialiserat sig på att tillverka högkvalitativa cykeltillbehör och är i dag ett av världens mest kända företag inom cykelindustrin. Shimano tillverkar bland annat cykelbromsar och hjul till en rad olika sorters cykelmodeller. När du vill utrusta din cykel med förstklassiga hjul är Shimano hjul ett perfekt alternativ.

Lättviktshjul i snygga färger och bromsklara

Shimano hjul tillverkas i flera olika modeller och här hos oss på Bikester hittar du flera varianter av lättviktsmaterialet aluminium. Aluminiumhjulen reducerar cykelns vikt vilket är praktiskt ur många hänseenden. När du handlar dina nya Shimano hjul behöver du ta hänsyn till:
Shimano Hjul
 • Antal växlar på din cykel
 • Cykelns bromssystem
 • Ekrar
Många av hjulen är förberedda för cykelns växelsystem och du behöver välja hjul efter antal växlar på baknavet. Kontrollera gärna en extra gång så att du får rätt sorts hjul. Hjulets dimensioner behöver också överensstämma med cykelns fästanordningar. Shimano hjul är kompatibla med vissa sorters bromsar och därför är det viktigt att du kontrollerar vilket bromssystem som din cykel har. Titta gärna i cykelns manual ifall du är osäker. Både fram- och bakhjul från Shimano är förberedda för cykelns bromssystem
Flera Shimano hjul är försedda med ekrar när du köper dem vilket betyder att hjulen är klara att användas. Ekerförsedda hjul sparar dig en massa tid då du slipper montera dem själv. Oavsett om du cyklar på professionell nivå eller motionscyklar så vinner du många fördelar på att satsa på kvalitetshjul från Shimano. Hjulens design bidrar till att höja cykelns prestanda och du får en jämn och stabil cykeltur. När du monterar dina Shimano hjul på din mountainbike kommer du att uppleva en stor stabilitet när du kör off road och på crossbanor.

Dra nytta av Bikesters service och tillgänglighet

Vi på Bikester arbetar för att du ska få ta del av marknadsledande cykelprodukter, sportkläder och träningsskor av olika slag och därför är vårt sortiment i ständig förändring. Ta för vana att kika in hos oss med jämna mellanrum så att du inte missar några erbjudanden eller nyheter. När du handlar dina varor hos oss får du alltid 100 dagars öppet köp och fri retur ifall du behöver returnera en vara. Att cykla är en bra motionsform och genom att utrusta din cykel med kvalitetstillbehör ger du dig själv de bästa förutsättningarna. När du har försett din cykel med Shimano hjul kanske du känner för att förnya sadeln, pedalerna eller att investera i en ny sadelstolpe. Vi på Bikester har sortimentet som imponerar på alla cykelentusiaster. Passa på att komplettera dina nya hjul med ett par slitstarka däck som även har punkteringsskydd. När du handlar i vår välsorterade webbutik öppnas en värld av möjligheter där du kan handplocka produkter som ger dig en förstklassig cykel. Gör slag i saken och shoppa dina Shimano hjul hos Bikester.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes