Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Fälgar till BMX 0 Artiklar

Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.
Bästsäljare

BMX-fälgar hos Bikester

Här på Bikester hittar du ett stort utbud av BMX fälgar. Fälgarna på en cykel är en viktig och bärande komponent eftersom de tillsammans med ramen håller cykeln uppe och ger stabilitet. När du ska köpa nya BMX fälgar till din cykel kan du välja på om du vill ha med eller utan ekrar. Många föredrar att själva montera ekrar medan andra gärna undviker detta extrajobb. Vi på Bikester är förutseende och erbjuder våra kunder att välja modell på fälgar och självklart kan du välja med eller utan ekrar.
BMX fälgar

Så här väljer du fälgar

När du ska välja fälgar till din BMX är det några saker som du behöver tänka på för att cykeln ska fungera optimalt.
  • Kompatibel med bromsmodell och däck
  • Material
Tänk på att välja fälg som passar ihop med de bromsar som sitter på din cykel. Många BMX-cyklar har så kallade skivbromsar och för att bakhjulsfälgen ska passa ihop med skivbromsen måste fälgen vara kompatibel med bromsen. Du måste också vara noga med att måtten på fälg och däck överensstämmer, annars riskerar det att inte passa. BMX är en sport som oftast går på tid och då gäller det att ha en så lätt cykel som möjligt. Lättviktsmaterialet aluminium är ett perfekt val när det gäller BMX fälgar. Din cykel får en stabil grund samtidigt som du inte be behöver oroa dig för att späda på cykelns vikt.

Cykla säkert

Det är alltid mycket roligare att cykla när man vet att alla cykelns komponenter håller hög standard som ger dig möjlighet att verkligen kunna öka dina egen prestationsförmåga. Med de rätta materialen ökar du också cykelns livslängd. BMX fälgar från Bikester passar både BMX och dirt. Kom ihåg att vi alltid har låga priser och köper du dina BMX fälgar från oss får du garanterat valuta för pengarna.

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.