Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Continental Dubbdäck 0 Artiklar

Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.
Bästsäljare

Håll dig på banan med Continental Dubbdäck

Sverige är ett cyklande folk. Vi cyklar i solsken och i regn, i lera och ibland också i snöstorm! Just det händer ju faktiskträtt ofta, då vi har ett klimat i det här landet här som är av det mer oberäkneliga slaget. Nästan halva året ligger natur och tyvärr också ofta cykelvägar under snö och is. Att få sladd på en glashal väg kan få större konsekvenser än ett par brutna ben om det vill sig riktigt illa. Och det finns väl inget som är så otäckt som att glida på en isbelagd väg och inte kunna få stopp. Och där framme väntar stora korsningen...! En riktigt bra cykelhjälm sitter ju självklart redan på huvudet, men ett Continental Dubbdäck kan vara den extra räddningen!
Continental dubbdäck

Säkerhet framför allt- i snö eller på grus.

Nu är det ju inte bara den som cyklar vintertid som behöver ha ett par riktigt säkra däck. Ett par Continental Dubbdäck kan också vara på sin plats för den som kör downhill, BMX, cyclocross eller trekking. Ett bra dubbdäck kan t.ex. vara skillnaden mellan att hamna högst upp på prispallen eller längst ner i diket. Och den som kör på grus vet hur otäckt det är när cykeln tappar fästet och helt plötsligt glider iväg under en. Med Continental Dubbdäck kan du lite på att däcken har bra fäste i vilken terräng du än kör i. Continental Dubbdäck har utvecklats med lång erfarenhet från bildäckstillverkning. Tyskt kvalitetshantverk och dubbar av härdat stål ger en otroligt bra gripförmåga på is, grus, i vatten och i modd. Många av Continental Dubbdäck är dessutom självrengörande. En inte helt dum egenskap anser många! Så, för dig som vill ha kvalitet och säkerhet:
  • Continental Dubbdäck minimerar risken för halk- och glidolyckor.
  • Continental Dubbdäck är högklassigt hantverk, utvecklat för din säkerhet och komfort.
  • Continental Dubbdäck ger ett bra grepp i olika terränger och minskar bromssträckan radikalt.
  • Continental Dubbdäck har utvecklats i samarbete med däckspecialister och proffscyklister, som genomför tuffa produkttester för att leverera det allra bästa!

Bikester.se är din dubbdäcks-leverantör på nätet

En säker cykeltur i vilket väder som helst borde vara lika självklart som ett säkert shoppingalternativ på nätet! Hos Bikester.se finns allt du behöver för ett stimulerande och innehållsrikt cykel-liv. Botanisera bland vårt stora utbud av bl.a cykelkläder och alla tänkbara cykeltillbehör Du kommer garanterat hitta något som passar dig och dina behov. Våra duktiga medarbetare kan det här med cyklar och finns på plats för att svara på dina frågor om storlekar, säkerhet och funktion. Och för att du ska känna dig extra säker har du 100 dagars öppet köp och fri retur om du trots allt skulle ångra dig. Och till sist, om du lägger din order innan klockan 16.00 skickas dina varor redan nästa dag!

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.