Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Hayes Bromsar 2 Artiklar

Användningsområde
  • 2
  • 1
  • 1
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
Sida 1 av
1

Köp dina bromsar från Hayes på Bikester

Hayes har satt sig självt på kartan över företag som kan konsten att utveckla högeffektiva bromssystem till bland annat mountainbikes. Företaget grundades 1946 och 1997 lanserade de den banbrytande nyheten om att de hade tillverkat hydrauliska skivbromsar till cyklar. Downhillcyklar är komplicerade cyklar där varje komponent måste fungera optimalt och om du kompletterar med Hayes bromsbelägg får du några av marknadens i särklass bästa bromsar. Det är viktigt att du satsar på bromskomponenter som är kompatibla med din cykelmodell. Oftast är det de små detaljerna som gör de stora och märkbara skillnaderna och bromsbeläggen från Hayes är kanske inte det som ögat fångar först men absolut känslan i benen när du bromsar.

Tuffa banor kräver bästa utrustningen

Många cykelsporter körs på tuffa banor, off road, downhill och på andra platser där du verkligen måste kunna lita på din cykel. Hayes bromsar höjer cykelns prestanda och med förstklassiga bromsar kan du komplettera med:
Hayes bromsar
  • Cykelhjälm
  • Skyddsutrustning
  • Handskar
Satsa på vadderade cykelhjälmar när du ägnar dig åt tuffa cykelsporter. Dess ger ett extra bra skydd mot huvudet speciellt vid håra nedslag på gupp och annan ojämn terräng. Utöka med skyddsutrustning för kroppsdelar som tvingas utstå en hel del påfrestningar som tex knäskydd eller armnbågsskydd. Slitstarka handskar med förstärkt handflata motverkar blåsor och skav och ger dig ett bra grepp om handtaget.

Enastående bromsar endast några klick bort

Upplev den stora enkelheten som det innebär att handla kvalitetsmärken online. Vårt stora och billiga sortiment av högkvalitativa produkter från ledande varumärken finns bara några knapptryck bort. Vi ger dig alltid 100 dagar öppet köp samt fri retur ifall du behöver skicka tillbaka något. Satsa på säkerhet och kvalitet redan från början och se till att dina nya bromsar är signerade Hayes. Du beställer dem på Bikester.se.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.