Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


V-bromsar

(2 Artiklar)
SORTERA
Sida1av
1
 
SORTERA
Sida1av
1

Köp V-broms till din cykel från Bikester.se

Vi på Bikester har valt att specialisera oss på allt som har med cyklar och cykling att göra. Vårt mål är att kunna erbjuda dig som kund ett komplett utbud inom vårt område. Här på Bikester ska du kunna hitta allt som du behöver både åt dig själv och så klart åt din cykel så att du är redo inför cykelsäsongen. Här hittar du cykelkläder, pedaler, sadlar och så klart V-bromsar. En V-broms är ett bra alternativ till en skivbroms. Det finns olika varianter av bromsklossar för V-bromsar och de innehåller olika gummiblandningar för att undvika så mycket oljud som möjligt under bromsning. Andra fördelar med V-bromsar är de långa serviceintervallerna och att de inte alls påverkas av regn och fukt. Dessutom är ett byte av en V-broms mycket enkelt. Det finns alltså många anledningar till att ha en V-broms på sin cykel.
V-bromsar
Här på Bikester hittar du V-bromsar från blande annat följande tillverkare:
  • SHIMANO
  • Avid
  • XLC
  • KCNC
  • Tektro
  • Spank

Välj rätt broms för din cykel

När du bestämt dig för att en V-broms är rätt för dig och din cykel kan du hitta rätt broms för dig i vårt breda sortiment. Vi har samlat V-bromsar från de allra mest välrenommerade tillverkarna för att du ska kunna välja och vraka. Vi tror inte på att det finns bara en produkt som är bäst och passar alla utan vi tror istället på att varje kunds unika behov måste avgöra valet. Därför har vi ett stort utbud av V-bromsar. Dessa företag är både de allra största och några lite mindre som kanske bara den mest inbitna känner till men gemensamt har de en passion för cyklar och de jobbar ständigt för att utveckla sina produkter för att kunna erbjuda sina kunder de allra bästa produkter. Vi jobbar ständigt med dessa företag för att kunna erbjuda våra kunder de allra bästa priser på dessa V-bromsar här i vår nätbutik. Hos oss hittar du alltid erbjudanden och kampanjer. Här ska alla våra kunder kunna hitta V-bromsar utifrån sina krav på prestanda, design och budget.

Bara nöjda kunder hos Bikester

Vi satser på att ha endast nöjda kunder och du får därför alltid 100 dagars öppet köp på allt du köper från oss. Det betyder att du kan skicka tillbaka de V-bromsar du handlat från Bikester om de inte skulle leva upp till dina förväntningar. Detta kostar dig dessutom ingenting extra eftersom vi står för den extra fraktkostnaden om du vill returnera en vara för att byta den eller få dina pengar tillbaka.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme